-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
már megint 7,50EUR a steamen..vegyétek..
-
gtasystem
őstag
válasz
Mártógyurma #556 üzenetére
persze.. de attól a % nem változik ha begyűjtöm a rébuszokat..
picit olyan fura nekem mintha túl korán véget ért volna a játék..pláne hogy mutatja is hogy csak 69%-on áll.. -
gtasystem
őstag
válasz
Kareszovics #553 üzenetére
én is azt hittem..bejártam a térképet hátha kimaradt valami de nem találtam kihagyott részt..
a térképen nincs déli terület, csak észak kelet és nyugat ezért gondoltam hátha kimaradt valami de nem.. -
gtasystem
őstag
válasz
Kareszovics #550 üzenetére
szóval akkor nem csak nálam lett 69%-on vége a játéknak?
-
gtasystem
őstag
válasz
Scholes9 #542 üzenetére
na jó de hogyan jövök le?
kapaszkodásból visszafelé még nem jöttem le..csak felfelé..azért nem tudom..fpeter07:igen itt még takarásban vagyok de ha kimegyek jobbra ott gyorsan le kellene ugranom kapaszkodásból..de hogyan? nem reagál semmire vagy csak én nem tudom hogyan kell..?
-
gtasystem
őstag
nekem is vagy 30 percembe került mire átrágtam magam a LIVE-on (ritka szar egy valami)..
viszont elakadtam, tudja valaki hogyan kell lejönni kapaszkodásból?
amikor bújkálni kell másodszor is a nagy pengeujjú elől, lógva maradok a falon nem tudok továbbmenni mert nem tudok lejönni kapaszkodásból/lógásból..előtte mindig felfelé lehetett továbbmenni de ott háttal lógok a falon és felfelé nem lehet menni..
tudja valaki hogyan kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest