- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Johnny Cage #301 üzenetére
E8200,E8200-nek farkasa?
-
dokee78
félisten
válasz
Johnny Cage #274 üzenetére
Atiban sosem lesz PhsysX,mivel az nVidiáé,ha lesz is hasonló az nem PhsysX lesz.
De van ilyen is. -
dokee78
félisten
válasz
Johnny Cage #252 üzenetére
ATI VGA-n nincs PhsysX!
-
BalaNce87
addikt
válasz
Johnny Cage #260 üzenetére
Jah persze hogy be van kapcsolva, de így is szar szóval tökmind1, alapból kéne neki egy GTX260/280 azzal már nem lenne gond.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Johnny Cage #252 üzenetére
nincs időm játszogatni vele, ezért kértem mentést.
az intro? 3850-en tök sima, füstöt nem láttam sehol. -
tomi_mod
aktív tag
válasz
Johnny Cage #236 üzenetére
Ennek örülök...
Nekem még középszerű a karakterem szal a sima harchoz még csak az ugrást/átugrást a batarangot és a köteles húzást tudom extraként használni...ahogy olvastam lesz még pár jó cumó ami illeszthető a harcmenetbe.-az az eslő kör csak 3 emberes, abból 3000 pontot kihozni azért elég jó, szal nem a 4 menet eredménye ennyi
-
pityeszka
őstag
válasz
Johnny Cage #200 üzenetére
Nálam is normalon van a PhysX.2xAA, 16xAF,minden maxon, 1280x1024 ben, 3,2Ghz,8800GT,teljesen jól megy.Average FPS:40!
Próbáltam HIGH-on is de pár perc után kilép.
Maga a játék jó, nagyszerűre sikerült, nagyon tetszik.20%-nál járok most és egy darabig ott is leszek mert valami BUGba ütköztem.De sebaj, ami késik nem múlik.
-
dokee78
félisten
válasz
Johnny Cage #180 üzenetére
Nincs élsimítás ATI-n?
-
dokee78
félisten
válasz
Johnny Cage #177 üzenetére
Tudom,hogy csak ennyit nyom a latba a PhsysX,de akkor is szebb így
-
Pedro78
senior tag
válasz
Johnny Cage #166 üzenetére
jo dolog ez a PhysX
, aszem maradok az ATI-nal
-
válasz
Johnny Cage #158 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ha felrakom a Physx Patch-et, a mentésem ugye nem fog elveszni?
-
mad1
veterán
válasz
Johnny Cage #147 üzenetére
[link]
Normal fizixel de minden fullon. -
mad1
veterán
válasz
Johnny Cage #147 üzenetére
Videot akartam csinallni neked sajnos a fraps visszafogja a gepem,de megvan vegig a 60fps vsyncel!Belatom hogy manipulacio,de lasd be te is hogy tarskartyaval eleg jol hasit ez a jatek.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Johnny Cage #132 üzenetére
tenyleg mukodik, kar hogy nem jelezte valami, hogy scannelni kellene mert en total elfelejtettem igy most jarhatok be mindent ujra...de mar 75%-nal vagyok mig az utolso fight utan, 67% korul, vege volt a storynak
-
mad1
veterán
válasz
Johnny Cage #144 üzenetére
Ez igy van.Nallam el is ertek a szemetek
Nincs is 60fps alatt. -
Pedro78
senior tag
válasz
Johnny Cage #132 üzenetére
na akkor kiprobalom, bar lehet inkabb kezdek egy ujat nehezebb fokozaton
-
Pedro78
senior tag
válasz
Johnny Cage #130 üzenetére
automatice scanneli vagy valamit csinalni kell? bar nalam opciot sem ajanlott fel, elsot megcsinaltam (mar nem emlekszem mit kellett nyomni) aztan utana semmi
-
Pedro78
senior tag
válasz
Johnny Cage #126 üzenetére
jaja, A-D-gombokkal kiszelesiteni majd jobb vagy bal egerrel "bezolditeni"
ja es par helyen 3x kell ismetelni a muveletet , viszont van meg par dolog nalam ami nem tiszta, az elejen meg volt egy kotabla rajta egy pokkal, valami arkham tortenelmerol ha jol emlekszem, azota talaltam tobb ilyen tablat, de azokat nem tudtam bescannelni, ez miert lehet?
challengeket kijatszottad mar? ha igen, hogy sikerultek, mmint pontszamilag mert en ha megszakadok sem megyek 4-6k pont fole
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest