- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qajakos
csendes tag
Ez a biztos áfamentes lehetőség:
Még 1-2 éve a BG egy korrekt áruház volt. Nagyon, nagyon kezd prostituálódni.
A hulladékot a saját költségemen kellett visszaküldenem, mert nem ismerte el, hogy selejt. 8700Ft. ( OLED képernyő 2 nap alatt 90%-ot veszített a fényerejéből. Szabad téren már teljesen olvashatatlan volt.) Még jó, hogy a PP kifizette. A technikai leírásból pedig eltűnt a "Readable Outdoors". Tiszta röhej.
Ez volt, ilyet sose vegyetek. Műszaki paramétereiben nagyon jó, de fele sem igaz:150mW helyett jobb napokon 58mW. OLED olvashatatlan. Kértem pót képernyőt, hogy megjavítsam, nem lehetett. A BG az értékelésért adott ugyan jutalomalamizsnát, de a honlapra nem került ki, pedig 2x is próbálkoztam. Ott csak 5 csillag van! Biztos új vezetés van.
-
qajakos
csendes tag
válasz
Markizmark #8058 üzenetére
A kamara nem ügy, az AKADÉMIA legalább levelezőn!
-
qajakos
csendes tag
válasz
Markizmark #8054 üzenetére
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
Egyetértek!Miért nem nekünk osztogatják az aranyglóbuszt és az Oszkárt minden évben? Nemde?
-
qajakos
csendes tag
válasz
Markizmark #8046 üzenetére
Pontosan erről van szó! Hogyan lehet két EU-s szállítási mód is, ha a cuccot CH raktárról szállítják!
Na és még egy kérdés: ha Angliában adják fel az jó nekünk most még? Remélem. -
qajakos
csendes tag
Mielőtt kérdeztem, természetesen elolvastam az összefoglalót. Itt elismétled az ott olvasottakat. De én nem ezt kérdeztem. A szívás pedig nem az áfa , hanem az, hogy a vevő nem fizetheti ki önállóan , hanem ügyintézői díjat kell fizetni. Utoljára nekem 30e-re 8e afa, + 8 ezret ügyintézést (DHL) kellett fizetni, azaz több mint 50%-ot. Na ez a szívás. (És nagyfokú gazemberség szerintem.) Arról már nem is beszélve, hogy a cuccot visszaküldtem, de a 2x8e Ft-ot nem kaptam vissza. Ez is szívás. Akkor ha tudsz válaszolj pontosabban, ha lehet. A kettő között nem hiszem, hogy csak a név lenne a különbség. Biztos hogy nem. De akkor mi? Köszönöm. (A kifli rangon aluli volt...)
-
qajakos
csendes tag
Kellő tisztelettel kérdezem, mi a különbség az én -mint vevő- szempontomból az "EU Priority Line" és a "Priority Direct Mail" szállítási mód között?
Mindkettőt a postától fogom megkapni?
Mindkettőt az EU területén adják fel?
Melyiknél sanszosabb a szívás?
Mindkét esetben 7-15 munkanap van megadva. Nekem ez gyanús. 25-30 nap szokott lenni.
(FrSky ACCST Taranis Q X7 2.4GHz 16CH Mode 2 Transmitter )
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest