Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• epicdev

junior tag

Első tapasztalataim:

A cég lehet, hogy kínai, de a weboldalán NY-i dátumot és időt használ.
    A fizetésre pillanatnyi árfolyamot használ, alig pár perc telt el a termék kiválasztása és a fizetés között, de máris kissé eltérő árat (magasabbat) vont le a kártyáról.
    A fizetéstől számítja a megrendelést és attól kezdve vállalt 24 órán belüli postázást betartja.
    (Pontosabban megjön a levél, hogy a termék postázásra került.)
    Standard Shipping-et választottam, napra pontosan 6 héttel későbbre adott kézbesítési napot (gondolom, ez változik, nyilván a postázás is ténylegesen hetente párszor történik, ahogy a hajók indulnak)

A kínálat és mennyiség alapján úgy tűnik, itt valójában megmaradt készlet kiárusítása zajlik, elég sok a "már csak 1-15 db van" felirat és amikor nincs, akkor is csak kettőt tudtam venni belőle, pedig tizet akartam.

Két idegesítő dolog van.
    Az egyik az, hogy tojnak rá, hogy nem dollárban vásárolok, minden egyes belépéskor át kell állítanom, hiába írja ki, hogy elmentette a beállítást, legközelebb ugyanezt játssza.
    Ráadásul rengeteg spam-et küld és ott is hatalmas dollár árakkal, nem győzöm törölgetni őket.

A másik az idióta üvöltöző akciós ajánlataik, amik értelmetlenek, mert csak 50-500 USD feletti vásárlásra vonatkoznak, ilyen termékük alig van, vagy legfeljebb egyet vesz az ember belőle, kisebb összegű dolgokból pedig nekem eddig nem engedett nagyobb mennyiséget.
    Ráadásul a spam reklámok nemcsak a képernyőn ugrálnak fel, hanem levélben is megjönnek, kilépés után takarítani kell a levelesládát is. :(

Új hozzászólás Aktív témák