- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
smithsys #10354 üzenetére
Mint irtam,minden nyomat előtt alaposan le van takaritva. Igy ez a hiba ki van zárva. Amugy olvasgattam,bambus fórumokon,nagyon sok embernek volt, van ilyen problémája. Erre a bambu support van hogy komplett fűtőegységet,de volt akinek komplett extrudert küldött. Volt akinek FW frissités volt a hiba oka. Szóval elég összetett, és konkrét ötlet nem nagyon van rá senkinek. Z offset állitást még irták,de ezt sokan nem javasolják.
-
TeebyKay
őstag
válasz
smithsys #6824 üzenetére
Köszönöm, én is erre a következtetésre jutottam miután kiírta a bambu app hogy Windows segédprogram használatával végzi a javítást. Pont volt egy modellem, ami az istennek se akart letapadni, first layernek csak néhány pöttyöt rakott a nyomtató, de javítás után ez megszűnt. Kár, hogy az ilyen jellegű hibákat nem jelzi automatikusan a slicer úgy mint a 3d builder, de ezentúl először ott is ránézek a modellre.
más: Nagyon szálasodik az új sunlu filamentem, telepókhálóza a modelleket, mi ennek általában az oka és az elhárítás módja?
-
fabula
őstag
válasz
smithsys #5275 üzenetére
A sebességbeállításd egy dolog, de mekkora értéke van a filament profilban a max. volumetric speed-nek? Ha az kisebb érték, akkor az korlátozza a nyomtatás sebességét, hiába állítasz te be bármit rétegsebességnek. Pl. a Generic PLA profilban ez az érték gyárilag 12, a Bambu PLA profilban meg 22.
Ezt olvasd el hozzá: [link] , meg ezt nézd meg: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest