- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H2o-pok
senior tag
válasz
smithsys #10354 üzenetére
Mint irtam,minden nyomat előtt alaposan le van takaritva. Igy ez a hiba ki van zárva. Amugy olvasgattam,bambus fórumokon,nagyon sok embernek volt, van ilyen problémája. Erre a bambu support van hogy komplett fűtőegységet,de volt akinek komplett extrudert küldött. Volt akinek FW frissités volt a hiba oka. Szóval elég összetett, és konkrét ötlet nem nagyon van rá senkinek. Z offset állitást még irták,de ezt sokan nem javasolják.
-
TeebyKay
őstag
válasz
smithsys #6824 üzenetére
Köszönöm, én is erre a következtetésre jutottam miután kiírta a bambu app hogy Windows segédprogram használatával végzi a javítást. Pont volt egy modellem, ami az istennek se akart letapadni, first layernek csak néhány pöttyöt rakott a nyomtató, de javítás után ez megszűnt. Kár, hogy az ilyen jellegű hibákat nem jelzi automatikusan a slicer úgy mint a 3d builder, de ezentúl először ott is ránézek a modellre.
más: Nagyon szálasodik az új sunlu filamentem, telepókhálóza a modelleket, mi ennek általában az oka és az elhárítás módja?
-
fabula
őstag
válasz
smithsys #5275 üzenetére
A sebességbeállításd egy dolog, de mekkora értéke van a filament profilban a max. volumetric speed-nek? Ha az kisebb érték, akkor az korlátozza a nyomtatás sebességét, hiába állítasz te be bármit rétegsebességnek. Pl. a Generic PLA profilban ez az érték gyárilag 12, a Bambu PLA profilban meg 22.
Ezt olvasd el hozzá: [link] , meg ezt nézd meg: [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest