- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Üdv!
Nekem is lenne problémám. Részletesen kifejtem, mert itt lehet nem (csak) a winyoval van gond.
Szóval a helyzet, bedöglött a Windows ráeresztettem egy aomei-t listázta rendesen a bad sectorokat ( 12 óra alatt ~40%-ig jutott és vagy 15000 bad sector-t talált). Érdekes, kicseréltem egy nem új de kéznél lévő hdd-re (320 GB), ezt a Windows nem is tudta formázni.Jön a Linux és a badblock parancs, hát persze, hogy ez is gány ilyen téren, próbaképpen kiválasztottam egy 40 gigás partíciót, feltettem (sikerült) majd egy idő után ez is behalt (értsd, >2h boot idő)
Jön a live USB, sorjázza a hibákat.Viszont ez azért érdekes, mert win10 alatt is meg Linux alatt is ráirni tudott, csak olvasni nem, ami azért furcsa, mert a bad sectorra elv. nem lehet írni sem, vagy tévedek?
Ezért gyanakszom, oly nem a hdd-kkel van a gond, hanem mélyebb, I/O problémái vannak a Lenovo z510-esnek.
Mi a véleményetek?Valamint, elérhető az, hogy a hibás sectorokat kiüssem, azaz fel se ismerje az adott oprendszer?
Most a
"badblock -b 4096 -svn" parancs megy, de úgy kellene, hogy akár a partíció formázása után se legyenek elérhetők a bad sectorok.Nektek mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest