- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz
Pityke78 #22926 üzenetére
Gyártó ennyit ír: "Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS & Dolby True-HD4, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI® "
De mivel dvi-n viszi szerintem megy ott is a fenti formátumok, (erre mondtam régebbi kártyák voltak amik vitték -> igen 4850 régi kártya, már 3 generációt van lemaradva)
-
opti06
aktív tag
válasz
gigiuniter #22279 üzenetére
egyel fentebb van egy jó ajánlat, egyébként itt nézz utána
de mindenképpen méretezd kicsit túl, tápnak is hosszabb élettartama, halkabb is, illetve későbbi fejlesztéskor jól jöhet -
opti06
aktív tag
válasz
gigiuniter #22277 üzenetére
175W a max fogyasztása gyári órajelen, értelemszerűen még add hozzá ehhez procit + plusz pár w-ot winyóknak/venti etc...
-
opti06
aktív tag
válasz
Kufár81 #22238 üzenetére
dvi digitális jelt ad, nincs különbség hdmi vagy dvi között, ha azonos minőségről beszélünk.
"Először is tisztáznunk kell valamit, ami gyakran megtéveszt minket: a DVI és a HDMI - képminőség szempontjából - egy és ugyanaz. A különbség a kettő között annyi, hogy a HDMI hangot is továbbít a video mellett..."
szóval emiatt ne vegyél HDMI-HDMI kábelt mert SEMMI különbség nem lesz, még ha egy OLED tv-d van akkor sem!multimedia player fölösleges, nincs olyan amit egy közepes gép ne játszana le, maximum másik program kell, míg mediaboxal sok problémád lehet...
egyébként meg Orion az Török és nem kínai, Benq pedig egy egész jó márka nem szar. Technika aláírom az egy f*s..
-
opti06
aktív tag
válasz
JetiRulez #22176 üzenetére
pontosan milyen proci? unlockolva van?
minden esetben jobb egyébként "túlméretezni" tápot a géphez, illetve megnézni tápnak % -os hatásfok grafikonját, és arra belőni, általában 60-70% körül a legjobb a hatásfokuk a tápoknak, de nagy a szórás
de ha van egy sima fogyasztásmérőd könnyen kideríted, megnézed minden terhelve mennyit eszik a gép, vissza számolod hw. fogyasztását táp hatásfoka alapján, -
opti06
aktív tag
válasz
DeathAdder #22156 üzenetére
nm, annó nagyon sokat szívtam vele én is, mikor rádobtam tv-t is pc-re...
-
opti06
aktív tag
válasz
DeathAdder #22150 üzenetére
minden felbontáson / hz-n külön egyesével húzd ki méretezést, hogy jó legyen, nálam mikor ilyen gond volt megoldotta..
-
-
opti06
aktív tag
Hali!
Amd kártya mellé akarok egy nv-t physx-re (még nem csináltam ilyet, ha van valami leírás hogy kell be is dobhatná valaki)
Illetve kérdés még, hogy egy 8600gt 512mb, vagy 8800gts 256mb lenne jobb? lövésem sincs melyik erősebb csak physx-et használva
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest