- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #86727 üzenetére
Már nem vette fel a telefont, de sms-ben elküldtem neki ezt az infót.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy R5 240 vga elbírhat-e youtube 1080p-1440p videókat vagy sem? ("6" magos dózer mellett)
Unokatesóm panaszkodott, hogy a tőlem kapott HD5770-en szaggatnak a youtube videók.
Alapvetően azért adtam neki, mert meghalt a korábbi HD7850 kártyája, és kellett neki egy DisplayPort kimenettel rendelkező kártya.
Úgyhogy az a kérdés, hogy van-e értelme odaadni a tartalék kártyámat vagy sem?
Nekem anno csak a 4K 60Hz volt fontos DisplayPort-on keresztül, de igazából már az összes integrált vga megbirkózik vele, szóval elvesztette tartalék kártya jellegét.
Előre is köszönöm a válaszokat -
törölt tag
válasz
Csupingo #76333 üzenetére
DP és HDMI bemenetes a monitor, csak a 4K 60 hz a lényeg mindenféle gyorsítás nélkül. Melós gépbe kell valami, ami meghajta a monitort. 2. gen intel gépeken melózunk, ezekből 1440p-nél többet nem tudok kicsikarni, de még egy 6. gen intel gépen is dilemmáztam, csak ebbe horror áron vannak a processzorok. Első körben megnézem a G3900 + 4GB ddr4 single channel felállásban, csak ez is macerás (szoftverezni, lepapírozni a cégbe, stb).
-
törölt tag
válasz
GoTReX #76331 üzenetére
DVI-HDMI átalakító/kábel is megoldás lehet, általában a hangot is "viszik".
(#76324) solfilo
Köszönöm a választ
Amúgy azért kérdeztem, mert egy hd7870 (gcn1) alapú firepro w7000 tudta a 4K 60 hz-et displayporton, meg is lepődtem rajta. Hátha csak nekem kerülte el a figyelmem valami 7xxx félmagas kártya. -
törölt tag
Melyik a legolcsóbb 4K 60 hz képes low profile vga?
GT1030-ban gondolkoztam, de az adott gép értékének közel a dupláját teszi ki ssd és ram nélkül (intel 2.gen brand sff). -
törölt tag
válasz
Csupingo #75503 üzenetére
Tv-vel használja szerintem külön hangszóróval, szóval nem okoz problémát a hang hiánya vga kábelen, bár dvi-ról is szokott menni. Driver frissítés megvolt win update-ben most, de akkor leszedem a legújabbat. Ezt az elmegy a kép dolgot érdekes tesztelni úgy, hogy elő sem jön, és fél éve terrorizálnak vele. A másik gép az usb wifi-t eldobálja, elmondásuk szerint más eszközöknél is cserélgetni kell az usb-t. Holnap délben mennek haza külföldre, addig valamit ki kell találnom.
Köszönöm -
törölt tag
Sziasztok!
Rokon hozott egy gépet, amiben a hd6870 elmondása szerint random eldobja a jelet (fekete képernyő), és csak hdmi ki-be oldja meg a dolgot (adtam 2db kábelt előző körben, azokkal is csinálja). Szóval nem fagy le, minden megy tovább a kábeli ki-be húzása után. Mivel véletlenszerűen jelentkezik a dolog (1-2 óra vagy fél nap után), így elég nehéz reprodukálni, és nem áll szándékomban egész nap ezt figyelni. Van esetleg valakinek valami tippje, hogy mi lehet a gond?
Vga csere vagy dvi-hdmi átalakító lehet a megoldás?
A gyerekének cseréltem vga-t a közelmúltban, így lenne egy gtx650ti csere kártyának, ami teljesítményben hasonló szintet képvisel. Viszont ha csak a hdmi adta meg magát 7-8 év után, akkor elég lehet egy dvi-hdmi átalakító.A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest