- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem thermalpadet, hogy a videókártyám újra padezem. A thermalpaden van ilyen átlátszó fólia bevonat azt le kell szednem mindkét oldaláról?
-
CsabaSteel
aktív tag
Köszönöm az infókat.
-
CsabaSteel
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem van, hogy mostanában alig van ilyen Memória sávszélesség (bit): PL 256bit vagy 384 bit. De a felső kategóriába is csak 128bit van. De lehet ez csak a 40-es szériába van...
A 3060Ti-be láttam most 256bit sávszélességet.
Most néztem, akkor 4070től van ez a nagyobb sávszélesség. De miért, kérdem én? -
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok!
MSI GamingX 1660-as 6 Gigás kártyám van és erre szeretnék egy árat mert lassan szeretnék egy updatet csinálni.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Melyik az a topic ahol használt videókártyàk után tudok érdeklődni?
-
CsabaSteel
aktív tag
Én is várok most új kártyára de nagyon drágák most a kripto valuta árfolyam miatt.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy honnan vagy kinek van RTX 3070-es kártyàja eladó? Kitől lehet venni? Érdemes inkább várni vele?
-
CsabaSteel
aktív tag
Melyik az a progi amivel szokták még tesztelni a videkártyát? Annyit tudok, hogy egy léghajó van benne meg a másik mikor egy szörny megy az utcán és az is szintén a videókártya pontszámát mutatja meg.
-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
Csupingo #74994 üzenetére
Most teszteltem.. Ez érdekes számomra, mert végül pörgött a venti 55foknál mint a golyó és mire odanéztem volna már kikapcsolt a venti. Akkor ez az Gaming X valami jelőlést rejt??? MSI AB feltettem de ott azt írta hogy nem kapcsolodott a szerverrel így le is szedtem. Brutál gyors a gép ami van most nekem. Nem tapasztaltam még ilyet ilyen téren....
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy van egy MSI Gaming X6 Videokártyàm. Gép bekapcsolàsnàl felpörg és megál. Játéknà meg semmi pörgés. Aktív hűtése van. Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- PS Plus előfizetések
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest