Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Watercolour #91887 üzenetére
A garancia akkor is ugrani fog ha ő csinálja, amiből vissza van még 2 év ha jól gondolom.
-
válasz
Watercolour #91883 üzenetére
Ez van, Asus Magyarország nem foglalkozik hardver garanciával, hiába lehet náluk regisztrálni a weboldalon, nem ér semmit, visszairányít a kiskereskedőhöz probléma esetén. Azt hiszem talán laptop ez alól kivétel.
Az oldalon a kedvencem mikor hirdetnek 500E Asus vga-kat Asus gyártói garanciával ami kb egyenlő a semmivel.Alzával Asus szervizeléssel egyébként nekem jó tapasztalatom van, nem egy alaplapot vittem vissza nekik és javították hivatalosan külföldi Asus szervízen kerseztül.
-
válasz
lanszelot #91833 üzenetére
YouTube videók, azon belül hozzászólások mert nem mindig helyesek a videók, reddit stb ahonnan össze tudod szedni, nem egyszerű. Újabb kártyáknál Thermapad.eu/Database.
Ha már hangosak a ventik akkor ajánlott a takarítás, ellenőrzés.
Gpu-z program a sensor alatt minden hőfokot monitoroz. -
válasz
lanszelot #91830 üzenetére
Arctic MX4 paszta teljesen jó. Mivel nem mai gyerekek a kártyáid a thermal padek elszakadhatnak szétszerelés közben akkor azokat is cserélned kell azonos vastagságúra, Youtube-on találsz videókat a műveletről. Ha nincs velük gond és a hőfokok is rendben vannak akkor szerintem ne foglalkozz velük.
-
válasz
hegegabi80 #91817 üzenetére
A tiéd volt új kora óta a kártya?
Bányász korszakban variáltak a biosokkal, a másik meg az szokott lenni, főleg a bios kapcsolós kártyákon, hogy félre flashelik őket, elfelejtik átkapcsolni a kapcsolót stb... -
válasz
Fox Mulder #91760 üzenetére
Na kipróbáltam az első konfigban és ugyan ezeket a hűtés eredményeket kapom mit az erősebb konfigban.
Benchmark pontszámok természetesen magasabbak.
Lehet még kipróbálom egy másik pasztával mert ez egy 2019-es Arctic MX4 bár nem hiszem, hogy “lejárt volna a szavideje”
Veszek Arctic MX6-ot futok vele egy kört bár nem lenne rá szükség mert a kártya így is tökéletes és tartja a 68C fokot stabilan benchmark alatt de azért furdal a kíváncsiság. -
-
válasz
Csupingo #91759 üzenetére
Sajnos a ventilátor csere miatt szétszerelésnél szakadtak a padok és muszáj volt.
A gyári 0.75mm de olyan nem létezik, ezért 1mm-est kapott de a Gelid Extreme simán összenyomható 0.5mm-t. Mindegy, hétvégén kipróbálom az eredeti konfigban amiben először volt és meglátjuk.
Köszi a segítséget mindenkinek! -
-
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem, kételyem lenne, hogy adott egy Gigabyte RTX 3060 OC videokártya és az egyik ventilátort cserélnem kellett rajt mert volt egy kis hangja, mikor szétszedtem már gondoltam újra padozom és pasztázom.
Meg is történt csináltam benchmarkot előtte - utána de utána már nem ugyan abban a konfigban tudtam tesztelni.
Ezért az utóbbi konfigban pasztázás, padozás után magasabb hőfokokat kaptam.
Jól gondolom, hogy azért mert a második konfig erősebb volt és jobban kihajtotta a kártyát?Első konfig, első kép: I5 10600K, Z490, 32GB DDR4
Második konfig, második kép: i5 14400F, B760, 32GB DDR5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest