- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-rev-RM
tag
Köszönöm a válaszokat!
Grave444: furmark nem szemetel 745/1145-ön sem, egyébként far cry 2 érdekes jószág: kinyitottam a gépre az ajtót, 7 fok volt bent. A vga max ventifordulaton 3800 körül, így is felmelegedett 30 fokra, 780-as gpu freki mellett is lefutott a teszt hibátlanul, de mikor másodszor futtattam, kiírta a gép, hogy amd videokártyaillesztő nem válaszolt, ezért leállt, de sikeresen újraindult. Mondom, oké. Aztán már 745-ön is csinálta, aztán már 720-on is... Feladtam.
coolpet: amit ajánlok: Gainward gtx 560 golden sample van havernak, hatalmas venti, halk, 3 év gar., bár ő most még csak 1440x900ban használja egy e6420-as cpu-val, ami nem igazán tudja megdolgoztatni...
BogyóBP: szerintem ezt ne firtassuk, sok olyan dolog van, aminek nincs értelme, a topik nem ezért van. Egyébként én azért húzom a vga-t, mert jól esik. Nekem ez a káros szenvedélyem.
-
PC-rev-RM
tag
válasz
coolpet #12035 üzenetére
Jó estét kívánok elvtársak!
Kedves coolpet, szerény véleményem szerint GTX 560 ugyanott van kb, ha nem kizáró ok, hogy nVidia. (Ha igen, akkor egy tuningos 6850.
)
Most feltenném én is a kérdésemet, amivel a tisztelt fórumtársak színe elé mertem folyamodni:
Miért van az, hogy a HD4850/1gb Vapor-X-em (gpu 650/ mem 1000) egyes játékok alatt jobban húzható, mint más játékok alatt? Pl Serious Sam BFE alatt 745/1145-ön hibátlan, Far cry 2 alatt 680/1100-on is artifactol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest