- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
OutSider17 #65442 üzenetére
Már sajna tárgytalan, elvitték előlem a VGA-t, MSI supportnak feltettem a kérdést, meglátom, h mit írnak rá...
-
prokxy
veterán
Sziasztok!
Tervben van egy MSI VGA vásárlása itt aprón, de csak garipapír van hozzá, pecséttel, meg a gyári cuccok a VGA-hoz, új elvileg, SZÁMLA NINCS.
Számomra ismeretlen -bár lehet nagy és ismert nem számteches- céghez garis, ami picit félő, h megszűnik, mégis 3 év alatt a fene tudja, h mi lesz.
Kérdésem, hogy aki már gariztatott MSI-nél, oda elég-e a garipapír vagy kell a számla is?
Szóval meg merjem-e venni? -
prokxy
veterán
Sziasztok!
Sajnos még nem kellett ide írnom, ez is eljött! :S
Adott a konfigomban (adatlap) egy Sapphire 7970 GHz edition és azt vettem észre kb 1-2 órás BF4 után, h mintha egy kisegér lenne a gépben!
Ha állítom a fordulatot, akkor a hang megszűnik, kb 1300-on jön elő, pont idle módban, zavaró, főleg, ha pl. játék után neteznék. :SSzétkaptam a gépet, nem ér hozzá semmi, megforgattam a ventiket, semmi rendellenes.
Másik kérdés:
FurMark alatt 1080p-s benchmark teszten egy ideig GPU kihasználtság 99%, majd a 2/3-ad résztől a végéig ugrál így: 63-99-63-99% és a grafikon is cikkcakkos lesz. Ez mitől lehet? Értem én, hogy elfogy vmi, de mi?
kitoltam a power-t +20%-ra, de nem hozott javulást.Ha húzom a kártyát, akkor már a felétől csinálja ezt az ugrálást! :S
Van ötletetek bármelyikre a fentiek közül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest