- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
válasz
Realradical #856 üzenetére
rendben amint lesz rá időm megnézem és majd jelzem az eredményt. előre is kösz a segítséget!!!
-
vidra1221
tag
válasz
Realradical #854 üzenetére
nézegettem a feladatkezelőt is, felesleges program nem futott ezt a proci százalékot meg nem nem figyeltem annyira. azt nézzem meg hogy az adott futó játéknál 100%-ot mutat-e? ha igen akkor mit tehetek ellene és az nem gondolom nem jó mert a töbi dologra jut kraft?
-
vidra1221
tag
válasz
Realradical #851 üzenetére
igen játék közbeni érték, de megfigyeltem hogy ilyen gyerekeknek szánt egyszerű, régebbi nem gépigényes játékoknál(pl. verdák, barbis játék, ugrabugrás vackok) is ugyanúgy felmegy erre a 60 közeli fokra, bár nem szaggat be azok mennek rendesen.Ja amit nem írtam még hogy egy sima 2500 ft.-os asus proci hűtőm van.Az alap hőfok sztem jó mert üresjáratban 27-29 fok.
Ezt a furmarkot nem próbáltam még, gondolom ez egy tesztprogi, mutatja ha vmi nem kóser?merevlemezt nem hallom hogy felpörögne.
-
vidra1221
tag
Remélem jó helyre írok a problémámmal.A konfigom az adatlapon.
Eddig 3 játéknál (Dirt, Dirt3, NFS HP) jelentkezett határozottan a dolog.Elkezdek velük játszani pl. 1240x1024 felbontáson átlag 35 fps minden szuper, és egy idő után elkezd belassúlni és szépen lemegy a fps 18-20 -ra és innentől kezdve levehetem 800x600 mid-re vagy akármire álíthatom akkor is marad a18-20 fps sőtt néha még rosszabb is. A proci olyan 55-59 fokosra melegszik(core temp nevű progival mérve) Mi lehet a gond? Vga gond, vagy proci, hűtés, vagy más? Minden futó programot bezárok, a gpu-z sem jelez semmi rendelleneséget(40-45 foknál nem több a gpu, vga ventije is szépen teszi a dolgát ).Ha van ötlet vagy tipp megköszönöm! Ja a legújabb catalyst van fent és win7 32bit sp1 op rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest