- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valakinek van tippje,hogy miért csinálja ezt a superposition:
Fekete töltőképernyőn marad,és nem megy tovább alt+f4-el is csak alt-tabolva lehet bezárni a tesztprogramválasztót/kezdeti ablakot bezárva.
Raktam fel új drivert,windows újrahúzva,lefrissítettem minden update-el is.
Bár sima alap windows-on is futtattam már amit frissen raktam fel.
Kártyával nincs gond,mert másikat berakva is ugyanaz a helyzet.
És 3dmark pl rendesen fut. -
GAbre
veterán
Üdv!
Vitás helyzetnél tudja valaki mi lenne a korrekt teendő?
Lett vásárolva bányászlap+gpu Sapphire 6700 mining "leírással".
Mivel elkövettem a hibát,hogy képeket nem néztem rigben,mert nem annyira látszott,hogy nincs gpu-n kimenet,így mikor jeleztem eladónak tévedésem,hogy a kártya típusa nem felel meg leírásnak,mert gpro x080 van a címkén.(bár rendszer valóban 6700nak jelzi)./ILYET SE LÁTTAM MÉG/:
Sajnos elutasító választ visszaküldésre!
Se ismerős,se én nem vettem észre ezt az "apró" tényt képen.És leírás és normál gpunál drágább ára miatt átsiklottam azon,hogy rendesen megnézzem képet,így természetesen valóban az én hibám.
De szerintem mindenképpen jelezni kellett volna pontos típusát leírásban,mivel a Sapphire 6700 mining nem 1 termékmegnevezés,mivel ilyen verzió nincs. -
GAbre
veterán
válasz
Aprósólyom #85874 üzenetére
Nem volt lehetőségem átvétel előtt tesztelni,de már üzleteltem vele máskor is.
Superben 3dmark-ban.
2 játékban és furmarkban viszont nem.
2 Külön hp gépben és monitoron.
Felraktam simán,nem szűrtem le csak driverre,anélkül is jónak kéne lennie.
Tegnap elvitte ismerős,felét kb kifizette remélem nem leszek minuszos,és jó marad.
Mert még annyi lett,hogy ilyet is most látok először,mikor mutattam neki játékindításnál kidobott hibát:
"Illesztő időtúllépés."
De majd remélem nála nem hp gépben majd jó lesz. -
GAbre
veterán
válasz
TechN7ne #85864 üzenetére
Eszközkezelőből felrakod a drivert és nem telepítőből.Vagy vársz,hogy ő találja meg.
Goblin12:
[link]
Neten találni lehet róla sztem.
[link]
De mivel ugyanolyan padot árulnak,mint ehhez gondolom ugyanaz a méret.
De jobban jársz,ha kártyának a fórumában vagy bányász topikban kérdezed,mint itt.ricsi99:
Köszönöm,hogy legalább te válaszoltál,de nem hiszem,hogy frissen vásárolt kártyát szét kéne kapni,mint eladó én se örülnék,ha úgy kapnám vissza próbagar alatt,hogy rossz esetleg,mert ha más nem nem tudom,hogy a "hülye" barmolta-e szét szétszedésnél.
És mint mondtam volt,nem nekem lesz,szóval így is kifizettem,elmentem érte,teszteltem fél napig meg itt foglalkoztam vele,nehogy már még mindent is én csináljak!? -
GAbre
veterán
Üdv!
Olyat már tapasztalt valaki,hogy superpostionba dobálja le képet,majd visszajön 1 adott kártyán,viszont furmakban ugyanannyi idő alatt 1x sem?
Illetve ami még fura,hogy bekapcsolásnál mindkét gépen a kezdőképernyő 1 majd teljes zöld kocka csíkos sávval.
rx 580-as gpu. -
GAbre
veterán
Üdv!
Ha 1 kártyának a ventilátora próbál előre menni,de nem sikerül.És wd 40 után is max 160 rpm jött ki,az se sokáig.
Akkor az a venti kuka? -
GAbre
veterán
Üdv!
Lenne rtx 2080-as kártyám.
Amivel az a bajom,hogy 73-74 fok felett túltolja ventiket.
Manual 100%-os rpm 3000-3500 74 foknál ~4500 iszonyat hangos.
Csak ha leveszem 90%-ra a power limitet,(akkor nem lépi át épphogy eddig) de ilyenkor 1800mhzig boostol csak gpu.
Szétkaptam,paszta nem teljes felületen érte gpu-t,kicsit kipótoltam.
Nem tudom lehet-e újrapasztázni egészet,nem-e lesz gáz RMA-nál(gondolom nem).
Netes tesztek alapján 69fok a maximum hőmérséklet.Ilyennel találkozott valaki már,érdemes újrapasztáznom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest