- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Aprósólyom
addikt
Illesztő időtúllépés.... instabil kártya. Nehezen tudom elképzelni, hogy a PC más komponense tudna-e produkálni ilyen hibát, különösen, mert akkor nem csak a VGA okán tapasztalnál hibát.
Esetleg.... Hasamra ütök: 0,1%-ban még akár a mobo bios okozhat instabilitási gubancokat, de az tényleg nagyon ritka...
A leírtak alapján erős optimizmusnak érzem, hogy majd nála jó lesz, de sok szerencsét kívánok hozzá, hátha. -
Aprósólyom
addikt
Hasonlóan tesztelted le átvétel előtt is, mint mikor most tapasztalod a jelenséget? Vagy most otthon, sokkal erősebben izzasztod?
Mert az nagyon érdekes, hogy ott nem tapasztaltál semmit.De én ezt sem értem igazán: " superpostionba dobálja le képet,majd visszajön" Ez micsoda egészen pontosan? Mintha alt-tabolna majd vissza?
Csak superposition vagy gémek is?- Ami eszembe jut, hogy néha azt tapasztaltam, hogy az AMD overlay mintha bugos lenne és megakasztja a játékot, a letiltásával pedig megszűnik. De hogy ez segít-e...
Vagy akár natúr driver telepítést is megpróbálhatnál, hogy kiszűrjük az adrenalint.
- Nem fut az AMD software és MSI AB egyszerre?
- Két VGA egy gépben?
- UEFI vagy CSM módban van-e az alaplap? (Boot zöldség miatt kérdem, mert érdekes jelenség, bár lehet, hogy szimplán így néz ki, miközben a VGA feléleszti a monitorod? Ki tudod próbálni más monitorral/másik bemeneten? -
Vigneau
félisten
Én meg egyszerűen nem bírtam az Adrenalint az első perctől fogva. Az MSI Afterburnert kedvelem hosszú-hosszú évek óta. Így nekem meg ez a telepítés vált kézenfekvővé. Bár nem is nyúlok így annyira bele az AMD VGA lelkivilágába, mintha azt egy MPT/MCT kíséretében tenném.
-
AsakuraDave
őstag
Nekem Asus Strix RTX2080-am van,sima nem OCs verzió.
Ilyen 1950-rol indit es ahogy melegszik lemegy olyan 1850ig. 65-67 fok között ingazik 2000rpm mellett. Viszont én ezt nem szedhetem szét van egy tapasz az egyik csavarfejen és ugrana a gari.
Kicsit soknak tűnik az a hő 1800 mellett 100% ventivel ha csak nem valami 1 fanos bloweres kiadás. Nekem a 1080Ti ugyan így Asus Strix de OC ment fel 75-6 fokra 70%+ ventivel ami már elég hangos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest