- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
OK, ha nem válaszol senki, akkor legalább azt mondjátok meg, hogy a viszonylag régi Gigabyte GA-H97-D3H alaplapomba bármilyen PCI express 3.0-ás kártya belemegy, mindegy hány év a korkülönbség? Köszi!
-
Travelos
őstag
Sziasztok, adott egy Sapphire R9 280 3GB Dual-X OC VGA-val felszerelt config. Game közben egyszercsak fekete képernyő, kis zöldes vibrálással. Azóta semmi. Alaplapi VGA-val megy a gép, szóval szinte biztos, hogy a 280-asom a hibás. Szerintetek ez javítható? Próbáltam szétszedni, hogy megtisztítsam, de azt se látom, hogy kell ezt szétszedni. Köszi!
-
Travelos
őstag
válasz
Dark Archon #20952 üzenetére
már össze van dugva, az nem gond, de nincs kép
a felbontás beállításnál a TV-nél ki lehet választani, hogy S-video, de hiába választom ki, mindig visszaugrik a másikra, ahol ezek az NTSC/PAL beállítások vannak
-
Travelos
őstag
Valaki le tudná nekem írni, hogy mit kell az nvidia driverben beállítani, hogy S-video kábellel lássak képet a TV-n?
-
Travelos
őstag
válasz
Szakbarbár #20937 üzenetére
ebben lehet valami, mert ugyanaz a csatlakozó, és a driverben is megjelenik a TV, de akármit állítok a TV-n nincs kép
Próbáltam NTSC vagy PAL beállítással, kiterjesztéssel, klónozással, mindennel, nincs kép -
Travelos
őstag
Tönkrement az ATI kártyám(X1900XT), vettem egy nvidiát(8500GT).
A TV-out-ból egy S-video kábellel összekötöm a TV-vel, és ami az ATi-val ment, most nem megy.
Nincs kép, pedig az nvidia control panel felismeri a TV-t, kiterjesztett módban át is tudnám húzni az alkalmazást a TV-re, csak nincs hova, mert fekete a képe.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest