- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmacs
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nemrég cseréltem le a videókártyámat egy MSI RX 6600 xt-re.Először egyáltalán nem adott képet,ahol vettem az üzletben ott frissítettek valamit a windowson utána működött.Azóta működik is rendesen, winben minden ok, driver a legfrisebb.A probléma az, hogy mikor újraindítom és be szeretnék lépni a biosba,akkor nem látom a biost,nem ad képet.Idításnál a post képernyőt sem látom, az előző kártyával mindég mutatta.A biosba belép, de a videókártya ilyenkor nem ad képet,így nem tudok semilyen bios beállítást elvégezni!A monitoron csak annyit látni hogy "input not supported".
Mi lehet a hiba?Valakinek van ötlete?
Alaplap MSI B 450 Tomahawk.
Upgrade: vettem egy DP-HDMI átalakítót,sajnos a hibát nem orvosolta,sőt DP-ról egyáltalán nem ad képet
Hibás lenne a kari?
Sajnos még másik monitorral nem tudtam tesztelni hogy ott is jelentkezik e az anomália. már kezdek kiakadni. -
blackmacs
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek egy 6600XT elég lenne Ryzen 7 3800X társaságában, 2560x1440-es felbontáshoz?Olyan gameknél mint Snow Runner, WOT.
Tesztek alapján elvileg igen.1080 P-ről váltanék monitort,ezért kérdem.
Szerintetek? -
blackmacs
senior tag
Erre esetleg valaki?
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nemrég cseréltem le a videókártyámat egy MSI RX 6600 xt-re.Működik is rendesen, winben minden ok, driver a legfrisebb.A probléma az, hogy mikor újraindítom és be szeretnék lépni a biosba,akkor nem látom a biost,nem ad képet.Indításnál a post képernyőt sem látom, az előző kártyával mindég mutatta.A biosba belép, de a videókártya ilyenkor nem ad képet,így nem tudok semilyen bios beállítást elvégezni!A monitoron csak annyit látni hogy "input not supported".
Win megy rendesen,bebootol,játékok is mennek.
Alaplap MSI B 450 Tomahawk. -
blackmacs
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nemrég cseréltem le a videókártyámat egy MSI RX 6600 xt-re.Működik is rendesen, winben minden ok, driver a legfrisebb.A probléma az, hogy mikor újraindítom és be szeretnék lépni a biosba,akkor nem látom a biost,nem ad képet.Idításnál a post képernyőt sem látom, az előző kártyával mindég mutatta.A biosba belép, de a videókártya ilyenkor nem ad képet,így nem tudok semilyen bios beállítást elvégezni!A monitoron csak annyit látni hogy "input not supported".
Alaplap MSI B 450 Tomahawk.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest