- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Üdv!
Megéri Asus GTX 550 Ti 1gb-ról GTX 560 (Ti?) 1gb-ra váltani???Lenne lehetőségem venni olcsón... -
Szabikaa20
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #54731 üzenetére
Pontosan!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
asvald #54728 üzenetére
Na mi is valami ilyesmire gondoltunk,hogy igy nem e müködne.
Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2gb...ennyit tudok,már nem vagyok nála.Lövésem sincs melyik gyártótól...Bál@: így volt összerakva,így használták ő csak megvette komplett mindenestülAz elözö tulaj gondolom nemigen értett hozzá.De ez már bőven vásárlás után derült ki,hogy mi is a helyzet.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
varmi2 #54715 üzenetére
Én is erre gondoltam,hogy ha eleve Crossfire támogat az alaplap és ugye ez a funkció driver csak a radeon catalyst es driverekben van benne...Mivel ugye itt két Geforce van és Nvidia Forceware a driver ebben eleve nem lehet Crossfire támogatás.Nem tudom,akkor hogyan muködhetett az előző tulajnak?!
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám,hogy: Van egy MSI 970 gaming alaplap AMD 6300FX procival.Az alaplapban van két darab Geforce GTX 650 Ti és nem akar müködni a kettő egyszerre.Ez mitől lehet?
A graf. kártyákon nincs SLI,de az alaplap támogatja a Crossfiret.Nem mi raktuk össze,igy vette a haver használtan szóval müködnie kellett.Próbáltuk a 3D mark 11-ben is ott is azt irja,hogy csak 1 graf kartya müködik.3D markban csak az ingyenes verziót próbáltuk.A Windows egyébként látja a két kártyát és lehet választani hogy melyik használja a Physx-et szóval müködnek.A Windows egyébként Home Premium 64-bit.Az lehet hogy csak Ultimaten megy mindkettő?
Fogalmunk sincs mi lehet a baj csak találgatunk.Segitséget elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest