- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz
Alister71 #12941 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy csak a szenzor rossz.Amikor be kapcsolom 38 fok reggel,ezután 2 perc sem telik el és 85
Szerintem ez teljesen kizárt.Ezért gondoltam a bios-ra én is.Ha meg megfő mindegy mert így csak hétköznapi használatra jó(net,word egyebek)Nagy meló azt meg csinálni? -
spurika
senior tag
Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.Adott egy Zotac Geforce 9800 GT.3-4 hónapja volt ram cserélve benne.Tökéletesen működik annyi bibivel hogy játék közben 15-20 perc után túlmelegedésre vonatkoztatva újra indítja a gépet.Megnéztem aida64 progival és mással is egy gpu dióda megy 100 fok fölé.
A legviccesebb dolog az egészben hogy ha bekapcsolom a gépet reggel egyből 80 fok.Lehetségesnek tartom hogy a szenzor ment csak el és a kártyának semmi baja.
Mit lehet csinálni vele?Biost programozni?Hűtést emelni?Mert a szenzor gondolom a magban van igaz?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest