- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Speed® #43515 üzenetére
Szia!
Végigpróbálgattam, amiket mondtál, 3D és 2D alatt is konstans megvan a probléma, nem húztam egyáltalán, gépet kitisztítottam, kifújtam, pasztázásra nem volt lehetőségem és új drivert sem raktam fel, de lehet szoftveres a probléma akkor is, ha a boot image- től kezdve, szóval amint képet kap, már fennáll a hiba?
Nagyon úgy néz ki, megy a szervizbeMég szerencse, hogy van garancia..
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
Üdv,
Marci -
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte HD 7850 2GB OC kártyám, és most az egyik pillanatról a másikra a monitor ilyen, és ilyen képet produkál.
Pontosabban, egyáltalán ez videokártya, kábel vagy monitor hibának tűnik? Nem találkoztam még semmilyen képhibával, tökéletesen működött eddig minden.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv,
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest