- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mettek
addikt
-
olivera88
veterán
válasz
Pujesz68 #74503 üzenetére
Sztem csak hibás modellt fogtal ki.
Én egy 2060 ast akartam , de végül csak egy 1660 MSI Armor OC lett, és meg vagyok elégedve vele, 3 ik hete használom. A hűtése jó, 29 fokos szobában is csak 63 fokig ment fel terhelés alatt. Meg felesleg is lett volna nekem a 2060 mert úgyis csak egy játékot játszok, a World of Warshipset, arra meg bőven elég -
mettek
addikt
-
törölt tag
válasz
Pujesz68 #74373 üzenetére
Szia ugyanez a problémám van jelenleg. Nekem Apex legendsnél volt szines textúra kb 5 perc játék után, PUBG-ből pedig először lefagy, lekapcsol a monitor majd pár másodperc után visszatér a windows asztal. Radeon RX580 8Gb OC Armor a kari. Lehet hogy a táp haldoklik? de attól nem lesz színes a kép, az inkább videokari memória gond lehet. Kérlek írjatok mert megőrjít. Ráadásul stream közben is kidob mindenből és megszakad az adás. Ekkor nem csak a játék lép ki hanem az obs is. Nagyon idegesítő. System Power 8 500Watt a táp, r5 2600X a proci, a videokari fent. 16Gb 2667 mhz, SSD. Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest