- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
demars #68863 üzenetére
Létezik dvi-d -ről d-sub -ra is átalakító, vagy displayport-ról d-sub -ra is ha mondjuk a kártyán szabadon akarná hagyni a hdmi-t mert tv-t kötne rá. De választhatja a hdmi-s átalakítót is és elvileg dvi-d -ről hdmi-re a tv-hez egy sima kábel is jó lehet.
-
Csupingo
veterán
válasz
demars #68861 üzenetére
Gondolom most egy ilyet használ. Ez a gtx 750 ti-hez jó lenne, ha nincs a kártyán d-sub kimenet, a gt 1030-hoz pedig valami ilyesmi aktív átalakító kéne.
-
Csupingo
veterán
válasz
demars #68859 üzenetére
Esetleg a prociról érdeklődj másik topikban is, pl. itt, én a 4 magos q6600-at választanám. Gondolom, az e5700 jobban húzható, de szerintem a q6600 stabilabb működést eredményezne, talán nagyobb min. fps értékeket is és kevesebb ugrálást az alacsony és magas fps értékek között. Ha ez nem is teljesen igaz, de hétköznapi felhasználásra is már jobb lehet a 4 mag. Esetleg várd meg pár volt cpu tulaj véleményét is. Nekem q8300 volt, nem volt vele gond.
-
Csupingo
veterán
válasz
demars #68853 üzenetére
32 a gtx 750 ti? Aprón 20-tól kezdődnek, most láttam 25-ért több mint 1 év garanciával, igaz, már jegelve is van. Jó lehet a gt 1030 is, csak ha sima d-sub -os monitor van, akkor ahhoz még kéne egy aktív átalakító is, valamint ha elég régi az alaplap, akkor kisebb az esély rá, hogy kapásból működik (alaplapi bios frissítés azért szokott segíteni). Talán egy gtx 750 ti-vel ilyen szempontból kevesebb gond lenne. Bár a több garancia miatt én is inkább a gt 1030-at mondanám, ha pedig nem akar működni, akkor netes rendelés esetén 14 napig vissza lehet küldeni.
-
Csupingo
veterán
válasz
demars #68848 üzenetére
Jó kártya a 750 ti, jóval erősebb, mit a 3850. 60 W a tdp-je, a 3850-nek pedig 75. Ha normális táp van, akkor ehhez is bőven jó lenne, mert kicsit kevesebbet fogyaszt mint a régi. Ahogy már említették, annyi vele a gond, hogy már nem igazán kapni garanciával. Nem lehet tudni, hogy 1 év után elhalálozik e, vagy vígan duruzsol még 3-4 -et is. Esetleg valami hasonló tudásút kéne választani, amire még van garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest