- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
Kolbi_30 #46681 üzenetére
Akkor az ott tényleg kártya hiba lesz..
Én a helyedben visszavinném megint,hogy ugyan már cseréljék ki,mert nem lesz jó vége... Aztán,ha akkor is kötik az ebet a karóhoz akkor megszellőzteted nekik,hogy neked nem probléma akkor mész a fogyasztóvédelemhez és tőlük fogsz kérni egy szakvéleményt és utána akkor úgyis ki kell cserélniük! Szóval ne hagyd ennyiben... Ahogy kimondod a fogyasztóvédelem szót, hidd el komolyabban állnak a dolgokhoz. Mindenesetre tényleg nem hátrány amit mcs fórumtárs mondott,hogy készíts videót róla és úgy menj be!
Amúgy én ezért nem veszek új VGA-t csak és kizárólag használtat ami már ki van próbálva és nincs vele gond... Ráadásul olcsóbb is -
kazuma921
aktív tag
válasz
Kolbi_30 #46677 üzenetére
De gyűlölöm az ilyet, amikor a szervíz hülyének nézi a vásárlót... Pár hardver vásárlása előtt vagyok, mindig para az ilyen. Fapados tippek, de nincs jobb ötletem:
1. A kábel 100% hogy tökéletesen van bedugva? (Egyszer jártam úgy, hogy a gépházam miatt nem ment be rendesen a HDMI kábel, és pontosan ilyen anomáliákat produkált. Pedig úgy tűnt hogy tökéletesen benne van.)
2. Esetleg nem tudsz a video driveredben állítani valamit? Régen az AGP-s kártyánál ha levettem 4x-esre, megszűnt a csíkozás probléma.. Hát már más időket élünk, de hátha van ehhez hasonló megoldás.)
3. PCI-E Slot-ból mennyi van a gépedben? Esetleg át tudot tenni egy másikba, megnézni hogy ott is produkálja e?
4. Kártya hőfoka normális kategóriába sorolható?Egyébként szerintem is rossz a kártya.. A szervíz csak ennyit mondott?
-
MK VII
veterán
válasz
Kolbi_30 #46677 üzenetére
Ja megállapította... Bekapcsolta vele a gépet. Bejött a winydóz aztán kivette.. Jó az úgy...
Esetleg monitor kábelt próbáltad cserélni? Csak egy ötlet.. Volt,hogy nekem is érdekes dolgokat csinált a monitor mikor egy másik kábellel dugtam össze a géppel.... Bár ez a hiba szerintem nem attól van,de egy próbát megér..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest