- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Hát de!
Ugyan Palacknyakazós(Bottleneck) oldalk durván túltolják, de amikor 40% felettit írnak valamelyik szereplőnek, az már gyanús.
Én legalábbis onnan szoktam a százalékaikat komolyan venni.
Esetleg írd be, hogy mennyit adott ki valamelyik oldal rovására.
megnéztem volna kíváncsiságból, nem adtál meg CPU-t, neked maradt a dolog (ha érdekel). -
-
Csupingo
veterán
Azt mondanám, hogy jelen pillanatban elég lehet a legtöbb játékban, akár magas beállításokon is, de pár gépigényesebb progi esetében mondjuk csak high-on. Természetesen idővel egyre több dolgot kell majd visszavenni, de ha képes vagy kompromisszumokra, vagy nem csak a legújabb játékokkal játszol, akkor azért használható. Gondolom átlag fps-ről beszélünk, és nem min. -ről, mert oda már nagyon izmos vga kéne.
Ilyenkor érdemes a konkrét kártya topikjába is bekérdezni, ott tényleg tudják, hogy milyen körülmények között mire képes.
-
nonsen5e
veterán
Támogatja a D-sub (vga kábel) a fullHD-t, kicsit még többet is, viszont a képminőség gyengébb lesz mint egy digitális DVI kábellel.
kismedvee:
Az i5 mindet maradéktalanul ki fogja hajtani, a GTX 760 relatív az R7 270X-el van egy teljesítményben (persze ugye vannak játékok amik az nVidiát, míg mások az AMD-t szeretik jobban). A 7xxx széria az még az 'előző generációs' GCN, egyre kevesebb helyen lehet kapni. Ezekkel megegyező kb. a HD7950 lenne, viszont nem vagyok benne biztos, hogy azt még lehet kapni. -
spista222
addikt
Ha nem játszol semmilyet
.
Én még F1 2013-at is játszottam rajta igaz Minden Low on volt meg csak 800X600 de cserébe az egész gép fogyasztása játék alatt sem lépte túl a 60W-otBonkheads
A proci talán egy kicsit gyenge hozzá, de a legfőbb problémát a tápod okozza, egy márkásból(FSP Chieftec, Delta ...) elég lenne egy 400W-os de LC Powerből nem, mert ha véletlen el is bírja akkor is bármikor tönkremehet és viheti magával a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest