- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
privacy99 #91135 üzenetére
Az a baj hogy amikor minden szálat kiírat az ember játék közben magát a játékot nem lehet látni
CPU limit amúgy nagyon könnyen elő tud fordulni abban az esetben, ha maxra akarja valaki a kártyáját kihajtani, v-sync 60-75fps mellett már erre nem sok az esély, hiszen így a procinak sincs annyi dolga meg a VGA - nak sem. Amúgy meg pont pár napja néztem tesztet a Dragon Age Veilguard - ról, a proci a sokak által csodált 5800X3D - vel zajlott FHD - ban egy 3070 - es kártyával, és több szálon is felment 100% - ra nem egyszer a proci, a minimum fps - ek meg lementek 21 - ig. Szóval nincsenek csodák, csak optimalizálatlan játékok.
-
Anaren91
senior tag
válasz
privacy99 #36281 üzenetére
Szia. Szerintem szedd le az afterburnert notihoz szerintem teljesen fölösleges és csak bekavar. Esetleg próbálj ki mást (pl gpu tweak). én is afterburnert használtam win 7 alatt viszont win 8 on egyszerűen nem akar működni, nem állítja be az órajeleket amiket megadok (mindig lereseteli) és teljesen meggajdul a gépem tőle. Gpu tweakkel egyenlőre megy minden frappánsan. De elsőkörben azt tanácsolnám h szedd le az afterburnert, tedd fel a hwinfot és azzal monitorozd a kártyád játék közbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest