- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
ceaserka #4449 üzenetére
Üdv
1gb gddr3, de én inkább azt mondom vegyél 512mb gddr5-öt, de ha annyira ragaszkodsz a 1gb oshoz akkor mindenképp jólenne hd gddr5-öst vennél: ezt 2,5k-t hozzáteszed valahogy
.
Ha használtban is benne vagy akkor HD 4850 gddr3 1gb mindenkép.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
ceaserka #4448 üzenetére
nVidia kell vagy AMD?
Én AMD párti vagyok, 20-ból az 5770 kijön, de ha a fogyasztás nem számít annyira, akkor az 5770-töl durván 50W-al fogyaszt többet a 4890, az is egy remek kártya és erösebb, persze ekkor dx11 nuku. 20ezerböl kb ezek jönnek ki, persze használtan, mert azt sem írtad, milyenre van szükséged.#4449: HDMI bemenet igen ritka, inkább kimenet lesz az.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
ceaserka #4160 üzenetére
Nem tudom mennyi idős vagy, de látom nem nagyon érted a hardver piac lényegét
1. ha valamit kihozol a boltból és kibontod kipróbálod, már nem ér annyit mint a vadi új.2. ha egy kártya üzletben 8300Ft, senki nem fogja tőled megvenni 10-ért3. sajnos ez a kártya nem túl népszerű szerintem,így megint csak ár alatt kell adni hogy elvigyék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest