- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tamás24 #34089 üzenetére
Csak tipp:
- próbáld másik táppal
- próbáld az alaplapod másik VGA-valValószínű, hogy alaplap v. táp miatt futsz bele ilyenbe. Ki kéne szűrni valahogyan.
gyetvai19:
Nem tudom milyen procid van, de ha olyan lejátszót használsz, amivel megy a hardveres videógyorsítás akkor minden probléma nélkül akadás mentesen fogod tudni nézni. Ennél sokkal régebbi kártyákkal is ment már a gyorsítás.keke69:
Én úgy tudom a VGA-k önmagukban nem lassítják a leállítást. Valamilyen futó programból/szolgáltatásból lép ki lassan. Elképzelhető, hogy pont az AMD Catalyst Center az. Szerintem kérdezz rá a gépeden lévő rendszer alapján a Win7 v. Win8 topicban. Ott tudnak majd segíteni. Nem jut eszembe a neve, de van valami program is, ami indításkor és leállításkor megfigyeli mi mennyi ideig tart a gépnek. Azzal is kideríthető majd az ok. A programért esetleg mehetsz ebbe a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest