- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
muszurkefal #70262 üzenetére
Mehet 1708 fölé, ha a hőfokok és a TDP engedi. Az 1708 a minimum, amire boostol a kártya.
-
Addel
senior tag
válasz
muszurkefal #70259 üzenetére
Kicsit próbálgattam, úgy tünik alacsonyabb felbontásban működik rendesen, sőt most fullhd-ban is, de ott csíkozódik, meg szétesik a kép, főleg mozgásoknál, pl. ha böngésző ablakot áthelyezem. De pl itt a ph-n lévő mozgó reklámoktól is szépen csíkoz.
Na jó, asszem ez kuka.
-
nDru84
csendes tag
válasz
muszurkefal #70192 üzenetére
POST-olásnál sem ad képet.
3D-ben elkezdett kifagyni, gyári órajeleken.
-
Csupingo
veterán
válasz
muszurkefal #70181 üzenetére
Ha jól tudom, van olyan oldal, ahol több változat van feltöltve. Talán a win 10 topikban említették, ha gondolod, megkeresem neked. Mondjuk felteszed a 1607-est (vagy 1703 van még talán) és ha az jó, akkor letiltod a frissítéseket, vagy megvárod a következő nagy frissítést, talán azzal is jó lehet.
-
Csupingo
veterán
válasz
muszurkefal #70175 üzenetére
Régebbi win változattal is próbáltad már?
(#70179) alastian_: talán kábel hiba. Ha másik bemenet is van a monitoron, akkor másik kábellel is érdemes lenne kipróbálni. Lehet vga memória hiba is. Biost frissítettél a kártyán?
-
Smiley
addikt
válasz
muszurkefal #70173 üzenetére
Ilyen akkor van amikor doglik a kartya, nekem a GTX 570 pont igy doglott meg. Egy ideig random dobalta ezeket aztan egy 1,5 oras GTA V uldozes vegleg kinyirta.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
muszurkefal #70166 üzenetére
Na ez érdekes!
Szintén 1080GS és egy Z370 Fatal1ty K6-os lap és ma ez fogadott.
La és a hangfalakból üresben is néha olyan hang jön ki mint amikor ki be húzod a hangfal jack dugóját mintha le fel dobálná a hangeszközt. -
Smiley
addikt
válasz
muszurkefal #70171 üzenetére
Aha, abban nem ir valami hibat?
-
Smiley
addikt
válasz
muszurkefal #70168 üzenetére
A logokba beleolvastal mar?
-
Viktor77
titán
válasz
muszurkefal #70168 üzenetére
Ha az egér lagol, az többnyire CPU probléma. Megnézted a CPU-t, a foglalatot, rendesen érintkeznek, hibátlanok? Lehet a PCI-E vezérlővel van valami.
-
varmi2
nagyúr
válasz
muszurkefal #70166 üzenetére
Lehet összeakad az intel igp driver és az nvidia driver. Tiltsd le manuálisan az igp-t a biosban, utánna puculd le az intel drivert, és az nvidiat is, ha kell akkor ddu-val, és tedd fel a legújabb nv drivert vagy az egyel régebbit.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
muszurkefal #70127 üzenetére
Sziasztok!
5 nappal korábban írtam ide, de nem kaptam választ.
Viszont időközben továbbjutottam a problémával, és ez már jobban közelít a fórum témájához.Helyzet:
Gainward GTX 1080 GS
Tiszta Win 10 telepítés után szaggató, ugráló egér és hang.
Kivettem a kártyát, frissítettem manuálisan SSD, Intel GPU, hálózati kártya drivereket, feltettem a legújabb alaplapi bios-t.
Valószínűleg ha csak az első dolgot csinálom meg, akkor is megszűnt volna a fenti probléma.Namármost ez így nem maradhat, mert ha itt figyel egy ilyen kártya, mégsem hagyatkozhatok az iGPU-ra.
A legfrisebb NVIDIA driverrel még mindig random fekete képernyőket kapok eredménynek, bármelyik másikkal pedig visszajön az egér-hang szaggató-teleportáló probléma.
Se a kártyán se az alaplapon fizikai sérülést nem látok.
Mit tehetnék, tud valaki erre mondani valamit?
#70167: megpróbálom, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest