- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sol@
tag
Használd egészséggel ameddig megy! Max még 2-3 szor probálkozz de sajnos készülj fel a cserére lassan.
Szinte bármelyik vga-val meglehet csinálni ezt szokták laptopoknál is a csalók aztán eladják és megy kb 1 perctől 1 évig szerencsétől függően szóval ha használt kártyát veszel mindíg nézd meg h nincs e rajta sütés nyom mert sajna sok a csaló és a "hozzáértő reballozó" nem offense-kén szántam örülök h megy a karid -
nonsen5e
veterán
Csak az utóbbiról tudok sajnos nyilatkozni, 2 pines ventillátorokat lehet rádugdosni.
Ezek a foltok a túloldalról is látszódnak? A bal felső memóriachip szélén az a világosabb dolog esetleg simára olvadt műanyag, vagy letörölhető dolog? Képen úgy néz ki, mintha zsírral lenne bekenve.
-
Szabónagymer
aktív tag
Elsőször csak futólag olvastam el a hsz-ed, és mikor rendesen olvastam el és láttam, hogy gykorlatilag Te is leírtad amit Én, nem tudtam már javítani a hsz-emet, duplaposztot meg nem akartam...
Mint írtam, a kozépső tüskesor a szinek árnyékolása volna, de több féle pinoutot láttam, és van ahol egyben van, van ahol külön. Ez jonitorom és kártyán belül van variálva. A szóló kábelek mind a 15 ere egyedi vezeték, semmi nincs közösítve.
Nincs más választás, mint legózni a kábelekkel és másik kártyával. Nekem volt olyan tapasztalatom, hogy ugyan azt a gépet és lcd tv-t nem volt midegy hogy ugyanazzal a kábennel hogy kötöm össze. Ha megfordítottam nem működött...
Ez lehet egy sajtolt kábennél értörés miatt, ami változó pozicióban változó kontaktust ad, vagy forrasztott csatlakozó esetén a műanyag öntés a hőtöl kilazúlt és összezárhat, esetleg szennyezett a forrasztás és nem jól vezet át... A technika ördöge... -
Szabónagymer
aktív tag
A vga csatlakozók elég rafinált cuccok. Elvileg elegendő lenne a 9 pólusú is. A 15 pólusú csatlakozó középső tű sora gnd. Ez vagy közösített, vagy külön árnyékolása a szineknek. A felső sor a szin, amit gondolom láttál is a wikin. Ha szinte kipottyanósan dugod a kártyára, akkor valamelyik szin tüsklje elégtelenül érintkezik, és az a szin kiesik. Ezért szórakozik a szin. Ugyani is a látható képet a 3 alap szinbőlórakja össze. Ha kiesik a piros, akkor vagy kék, vagy zöld lesz... stb. A kábek fémes részei lehetnek testen (gnd). Ha tövig rátolod a kártyára, lehet hogy valamit rövirezár a fémes résszel, ezért leold a monitor tápja, azért nem reagál, míg le nem húzod. Ki kell próbálni másik kábellel, mert nagy eséllyel az a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Kempingezés és sátrazás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest