- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
válasz
varmi2 #63813 üzenetére
Tegnap vettem újonnan egy Nvidia 210-et. Nem nagy durranas,de muszaj voltam valamit venni gyorsan.
Most akkor vagy a GTX 280 volt mar halalra itelve,vagy a 210-es ennyire profi,de minden szempontbol jobban teljesit a kiprobalt szoftverek alatt a 210-es. Nalam,legalabb is.....
Egyelore marad a 210-es PS-hez meg CoD2-zni. -
Zaja2
senior tag
Hello!
Letezik,az,hogy a GTX280-as VGA egyrol - kettore vram hibas lett?
Diagnozis:
ntune nem indul el
MSI Afterburner semmit nem kepes initializalni a kartyabol [se fanspeed,se overclock]
a gep inditasakor kek pixeles kockak jelennek meg,valamint a *Loading Operating System* helyett valami kisse zagyva szoveget ir ki.A gond tegnap keletkezett,amikor Farming Simulatorozas kozben egyszer csak kek halalt kapott a gep,es ujraindult. Aztan bekapcsoltam ujra,meg mindig ment. Ma bekapcsoltam a gepet,de mar a fent leirtak jelentkeztek. driver ujratelepites utan is szinten zenesz. Se Aero-m se 3D-t nem futtat. Azt mar mondanom sem kell,hogy a 720p 15 fps-el megy.
-
Zaja2
senior tag
válasz
Csupingo #63151 üzenetére
masik vga kabelt meg nem probaltam,de kiprobalom az talan a hiba. ugyan is,olyan vga kabelem van,ami nem dvi-s,hanem atalakitoval van megoldva [dvi to vga] es kisse kontaktos. a mostani normalisan mukodo kartyamnal ha kicsit megmozditom a kabelt,akkor elsargul a kep. a szentlelek tartja a helyen a kabelt benne szerintem mar. Magyarul erintkezesi hibas. a Driverekrol annyit,hogy 3 fele utan feladtam,mivel egy csik vegig iramodik az xp betoltesnel,aztan befagy minden driverrel.
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
sikerult szereznem egy msi n250gts twin frozr 1g oc kartyat,de uzembehelyezes utan pixeles - bantu irasjeles izekkel helyettesitette a betuket a betoltokepernyon. ezzel nem is lenne baj. amikor elindult az XP [csak tesztuzem] akkor azt lattam,hogy az udvozoljuk kepernyo teljesen normalisan ki van rajzolodva,semmi pixelesedes,semmi homaly. de amikor bejelentkezett,es a szep - lankas dombocskas hatter fogadott,akkor lattam,hogy itt - ott vonalak vannak a sotetebb helyeken. belottem egy black wallpapert-es valoban,sotetebb arnyalatoknal jelentkezik ez a hiba.
a kepek magukert beszelnek. -
Zaja2
senior tag
Szép napot!
Mindenek előtt: Lehet nem jó helyre írok,ezért bocsi az OFF-ért!
Tegnap feltelepítettem a gépemre az EVGA Precision X-et(Videokártya tuningoló program),és kis hibát elkövettem azzal,hogy nem lassacsakán tuningoltam,hanem a már bevált feszültséget állítottam be a Kártyának,és azóta Windows 7 boot screen előtt kb. 18 mp.-ig villog a bal fölső sarokban egy kurzor,ami eddig boot képernyő előtt meg sem jelent,alaposan meghosszabbítva a betöltési időt.
A hiba ott van,hogy elfelejtettem,azt amikor a fejben tartott értéket adtam meg a kártyának,az nem egy 8500GT nVidia 256MB volt,aminek 480/400 az FSB-je,hanem egy 7600GT ami ugyebár 590/1600 Mhz(javítsatok ki ha tévedek).
Én szépen fogtam,felpörgettem a kártyát 530/540-re és akkor jött egy automatikus reset és azóta ezt csinálja.
Már azóta töröltem a priszizsön ex-et is,és előtte visszaállítottam a gyári órajeleket.
Innentől kezdve kevesebb ideig villog a kurzor a bal fölső sarokban,de még így is kb. 10-12 mp. ami számomra nem túl nyugtató.
Javaslatok?
Próbálkozzak rendszer visszaállítással esetleg?Előre is köszönöm!
Üdv,Sándor -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
Az lenne az ez évi első kérdésem,hogy hogyan tudnám az nVidia 8500GT-nél bekapcsolni azt a bizonyos turbocache-t? A kártya 256MB-os,de everestben írja,hogy 1GB-ig TurboCache.
Ha ezt be is kapcsolom,ha be lehet,akkor valamivel jobb lesz a teljesítménye a kártyának?
Ha a GPU memóriáját növelem,akkor az órajelek is felugranak? -
Zaja2
senior tag
válasz
mutter61 #21241 üzenetére
Nekem volt 88gtx-em. Az említett ati kártyához még nem volt szerencsém,de a 88 nem viselkedett rosszúl,sőt!
Alapból,ha azt nézed,hogy az ati ddr3 128 bit,és a gtx 386bit akkor bőven megéri.
Az a baj,hogy ha sokat futott a 88-as akkor nem tudok mit írni. De így első látásra megérné.Szerk.:nekem maszek hűtővel ment...
-
Zaja2
senior tag
(#21214) mutter61, GPU 735mhz,MEMORY 640mhz
Ezek a legnagyobb értékek amiket tudok adni a kártyának? Egyébként a GPU 600-nál kifekszik,és resetel a gép jobb esetben. -
Zaja2
senior tag
Üdv!
Milyen szoftverrel tunám manuálisan Overclockolni a 8500GT 256MB-ot? -
Zaja2
senior tag
Cső!
Kérdés:
nVidia 6600LE vagy 8500GT? -
Zaja2
senior tag
Sziasztok fórumozók,szép délutánt!
Egy kérdésem lenne!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy egy Asus Radeon HD 3450 Low Profile videokártyának milyen hosszúsága van a ventilátor két csatolólyuka között?Előre is köszi!
-
Zaja2
senior tag
válasz
sketchifun #15400 üzenetére
Reggeltől ment a gép mielőtt miután kiszedtem,akkor sem mozdult. inkább nem próbáltam.
Akkor asszem' passzolom.
Köszönöm azért a segítséget,srácok!
Tiszteletem!
-
Zaja2
senior tag
válasz
sketchifun #15396 üzenetére
Megoldás lenne ez,ha lenne hőlégfúvóm,illetve ismernék olyat,akinek van és ide adná pár röpke pillanatra.
Ez sajnos felejtős főnök!
Más ötlet?
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
ATI Radeon 9250 hűtőjét hogy tudom leszedni a GPU-ról?
Olyan,mint ha rá lenne ragasztva...
Nem igazán szeretném feszegetni.
Ilyen a hűtő,és a kari is pont.Előre is köszönöm!
Üdv!
-
Zaja2
senior tag
Na,összeszedtem a képeimet,mint egy fotómappába.
A hibákat sorról-sorra megszámoztam.http://noob.hu/2011/08/04/1_20.jpg
http://noob.hu/2011/08/04/2_4.jpg
http://noob.hu/2011/08/04/3.gif
http://noob.hu/2011/08/04/4_3.jpg
Ekkor azt hittem,hogy már a gép tokostól repül ki az ablakon,mert már rágtam a csuklóm az idegtől...
De rövid időn belül már láss csodát!: http://noob.hu/2011/08/04/siker.gif
Köszönöm,hogy segítettetek!Üdv mindenki!
-
Zaja2
senior tag
-
Zaja2
senior tag
válasz
DJ WOKKY #3015 üzenetére
Szia!
Egyáltalán nem próbáltam meg,mert ubuntu van most rajta,és már eleget telepítettem.
Elképzelhető,hogy a túlmelegedés miatt nem klappol be?(ubuntun hibátlan)
Egyébként a hálókártyámmal is ugyan ezt csinálja,így nem tudok megoldást sem keresni,ha már fenn van a rendszer,mert nincs net.
Lord Vader ,nem próbálkoznék bios frissítéssel,mert sok errefelé az áramszünet.
Soha eszembe sem jutott,hogy megpróbáljam.Ha van további ötletetek,akkor örömmel végigolvasom őket.
Addig is köszönöm az eddigi segítségeket!Üdv!
-
Zaja2
senior tag
Az alaplapom típusa : Abit AI7
Előzőleg nem volt benne más VGA,a lapot vga-val együtt innen vettem.
Eleinte jó volt,de miután a régi alaplapról váltottam vissza az abit ai7-re és a 3650-re,már nem ismerte fel.
És nagyon melegszik a videókari passzív hűtése,ha ez számít.Szerk:
Üdv!
-
Zaja2
senior tag
Üdvözletem!
A problémám a következő
eltelepítem az op.rendszert(akár xp,akár 7) a videókártyámat nem ismeri fel az evrestben,sem sehol máshol.
Ati Radeon HD 3650-em van,passzív ASUS hűtővel.
De beszéljenek helyettem a képek:1: http://noob.hu/2011/08/02/dddddd.jpg
2: http://noob.hu/2011/08/02/aaaaaaaa.jpg
3: http://noob.hu/2011/08/02/lllllll.jpgKöszi előre is a segítséget,emberek!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest