- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Van egy Palit Dual 2060S-em és vmit nem megy a félpasszív mód , alapon 29%-on pörög
Driver takarítás megvolt többször is DDU-al Afterburner unistall szintén
Win11-et használok
A VGA monitorra DP -el kapcsolódik
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy kezdődő venticsapàgyas kártyába mi ilyenkor a teendő?
Garancia elvileg van rá, de gyakorlatilag... meglátjuk
Esetleg szervíz ? AliExpress -en találtam is hozzá
Ha vki tud ilyet szakít , céget ne tartsa magában
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Amióta videókártyát cseréltem, a képek mintha szemcsések lennének, nem jó minőségűek. A volt videókártyám típusa GTX 1660, a mostanié RX 6600.
A kábel mind a két kártya esetén egy régi 1000Ft körüli DVI kábel, típusát nem tudom. Monitor típusa egy Lg 24mp59g-p.
Próbáltam mind HDMI-vel mind pedig DP kábellel a kimeneteket, de a kép ugyanolyan rossz minőségű az előbb említett monitoron és egy 1080p-s Thomson tvn is.
Szerintetek ez mitől lehet? -
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Hosszú évek után vettem újból Gigabyte vga-t egy Gaming Super 1660-at , és a kérdésem az lenne , hogy az mennyire normális hogy a 3 ventiből az első kettő pörög a 3 -ik csak később kapcsol be.
Hangja normális viszont
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Lehet random fagyás attól , hogy a Nitro+ karimra 1 ágról kötöttem a naftát ( EVGA 650 GT )
Vagy esetleg akkor más a gond
-
Dark KillerX
addikt
10 perc Valley után ilyen meleg és hangos egy Evga GTX 1060 6GB SC kari , pedig a Boostolt órajelet alulfeszelve 0,981V-on hozza. [kép]
Próbáltam levenni az oldallapot , de ugyanúgy meleg.
Ja és néztem a bordáit teszt alatt , hát nem volt éppen forró. Anno egy Fx-es rendszerben néztem a lap vrm bordáit , ott majdnem leégtek az ujjaim.
Én a pasztára gyanakszom.
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Olyan probleman lenne, hogy klonozni szeretnem a kepernyot , es ezt ugy probaltam, hogy hdmi-hdmi kabellel kotottem a monitoromat a vgara ( 1-es kijelzo lenne ) , a 2 kijelzo pedig a TV-m lenne, amit egy DP-Hdmi kabellel probaltam, de nem ismeri fel a 2 kijelzot. NV control panelben sem latom.Mi lehet a gond?
Koszonom!
telorol irtam, bocsi
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Olyan problémája lenne az egyik kollégámnak, hogy vett egy Rx470-et, és a régi monitorjával ( Lg 2240s elvileg ) amin csak D-Sub van, nem tudja rákötni, mivel a HDMI átalakítón más a tüskék kiosztása
Kérdésem az lenne, hogy egy ilyen átalakítóval megoldható-e [link], vagy esetleg vegyen új monitort, mert neki a monitor csak netezésre kell, tv-jén játszik.
-
Dark KillerX
addikt
Én csak tényleg kipróbálni szeretem volna,viszont így hogy a lapomom 1db 16x-os és 1db 4x-es van,így nincs értelme még kipróbálni se,csak az időmet vesztegetném rá.
Amúgy meg úgy vagyok az Sli-el,és cf-el hogy nekem nem kellene,szóval ha nekem erősebb kártya kellene,akkor inkább vennék,egy minimum 280x-et,vagy egy GTX680-at,vagy 770-et,de multi GPU-t semmiképpen se.Egyébként pedig tök felesleges lenne,mert a CPU-, úgy is korlátozná valszeg az erősebb karikat,szóval egyenlőre marad.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
PCI-Express 3.0 esetén 16x -os helyett 4x-en menne,az mennyire korlátozná a sebességet a konfigom esetén?
-
Dark KillerX
addikt
Nvidia GTX650Ti review! [link]
-
Dark KillerX
addikt
Geforce GT140 az milyen kari?Hova sorolható?
-
Dark KillerX
addikt
Vga karimra(alsó dvi csatlakozóra) csatlakoztatva a monitort(vga kábellel) dvi-vga átalakítón keresztül,nem kap jelt a gép bekapcsolás után!Vga valszeg hardver hibás?
-
Dark KillerX
addikt
Nvidia Inspector programba implementált FXAA vajon működik a játékok alatt?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #5812 üzenetére
És nem mellesleg kellemesen alulfeszelhető még tuning mellett is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest