Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Hát jó,csak biztosra kéne tudnom,mert ismerősnek lesz. És emlékszem régen,nem mindegyik vitte át...
-
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget!
NVIDIA kártyák,ha jól tudom átviszik a hangot is HDMI-n? GT240-re lennék kíváncsi. Illetve az ATI kártyákkal mostanság mi a helyzet? Úgy tudom,régen nem vitték át a hangot HDMI-n.
Köszönöm. -
-
-
-
-
válasz
Flex Wheeler #129 üzenetére
Ez az,egy monitort még kihajt,de kettőt már nem,ezért nincs nagyobb felbontás.
-
válasz
Flex Wheeler #125 üzenetére
Elképzelhető, hogy nem tudja azt a felbontást.
-
-
-
-
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni. 5830 CF-el van problémám. Mindkét kártya külön-külön illetve külön slotban hibátlanul megy. CF-be minden teszt program tökéletesen fut és működik mindkét kártya, viszont egyik játék se indul el,vagy kifagy vagy nagyon szaggat.
Win-t újra telepítettem,nem oldotta meg,próbáltam másik CF hidat az se. Drivert is próbáltam régebbit. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest