- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ace666 #79552 üzenetére
Ha nem súrlódás akkor gondolom coil whine nem sok mindent tudsz neki csinálni a tekercsek szokta ilyen hangot kiadni terhelésnél alapon nálam sosem hallatszott csak ha pl játékot indítottam én anno kicseréltem alaplapot,tápot aztán a kártyát is a következő kártyámmal megint lett de már kevésbé volt zavaró mert ott már csak pl a játék menüjében hallatszott leginkább.Játék közben nem tudom ha volt is nagyon halk lehetett de ahogy írtam második alaplap,tápegység kártya után egyáltalán nem volt zavaró csak ritkán hallottam.Az első kártya ami nagyon csinálta egy msi rx480 volt ilyen hangot adott ki
Volt mikor photoshobban csináltam valamit és akkor is adott hangot a másik kártya már nem tette..Most anno megint újítottam a konfigomat alaplap,proci,memória és videokártya egy rtx2060 fostam tőle mert megszoktam ezt a hangot de kellemesen csalódtam ez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest