- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
PuffyMinnie #83498 üzenetére
CSM-et kapcsold ki elsőkörben.
Ha úgy sem jó, kell hogy támogassa az alaplapod, elvileg bios frissítéssel belekerült az opció az Above 4g, meg resizea. enabled, ezeket kell hogy lássad szintén biosban. -
Aprósólyom
addikt
válasz
PuffyMinnie #83411 üzenetére
Érdekes, hogy honnan jöttek ezek a furcsa gondolatok...
Az ágak a tápegység tervezettségére utalnak. Az más kérdés, hogy egy közös kábelkorbácson vagy külön-külön kábeleken jön.
Egyébként ha ez a tápegységed: FORCE SERIES-Chieftec
Akkor ennek egyetlen egy 12V ága van.
Amúgy se a MOLEX-re dugd, mert kisebb teljesítményátvitelre képes a PCIe 6 PIN-hez képest is.
A Chieftec nyilván megfelelő keresztmetszetű vezetéket alkalmazott, a 2db 8pines PCIe tápcsatlakozóhoz, azokat használd. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Szerintem mehet egy ágról. Az a csatlakozó funkciója. Ha az ellentétét feltételezzük fel, hogy a másik 8-as csatlakozót csak másik vga-ra lehetne kötni, az úgy elég érdekes lenne. Ettől függetlenül olvastam én is azt az elvet.
-
Pörp
senior tag
válasz
-
-
törölt tag
válasz
PuffyMinnie #81878 üzenetére
el is olvastad a kommenteket vagy a szokásos write only?
-
törölt tag
válasz
PuffyMinnie #81876 üzenetére
félmillió+ vganal kell neki eldönteni mi tetszik? mert ha használatba vétel után cicereg, ha szar a hütése, ha hangos, ha nincsenek a memórián hővezető padok (hello msi) akkor utána olyan könnyü lesz cserélni..
#81875: várd meg az őszt, akkor jönnek az új generációk amik egyrészt jobbak lesznek másrészt lejjebb tolják a régiek árait. ha viszont mindenképp a lehető legrosszabb időszakban akarsz vga-t vásárolni akkor pedig legalább nézz teszteket a különböző kártyákról. legjobb hely erre a GN. [link]
-
jokeph
nagyúr
válasz
PuffyMinnie #81831 üzenetére
Hát, külső progi nélkül (MSI AB, Asus GPU Tweak, stb) is megoldható, de akkor egy átírt ventiprofilos BIOS-t kellene szerválni és felflashelni a VGA-ra. Megér ez ennyit ?
Mi a gond, ha pl. az MSI AB fut a háttérben ?
Nekem semmi gondot nem okoz, számtalan gépben használtam/használom sok féle VGA-val.FAN STOP: régóta nem használom (pár kivételtől eltekintve, pl. open air házban igen - nem kérdéses a kiváló házhűtés
), szerintem is jobb, ha minél kisebbet ingadozik a VGA hőmérséklete.
-
Márk
senior tag
válasz
PuffyMinnie #81824 üzenetére
Nekem is Asus Strix kártyám van (1070Ti), és pont azt szeretem benne, hogy csak 58°C-nál indul be a ventillátor.
Böngészés közben nálam 35-38 fokos a kártya.
Miért akarod, hogy egyfolytában menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest