Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Csupingo #87679 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam a kérdésemben, ahol a másik fogyasztótól hozott (és ezzel túlterhelt) ág okoz gondot látszólag másutt. Utána meg a közösített ág leoldása/egyebei miatt lehet napokig bogarászni, hogy ki-kivel van.
Bár annyira nem ismerem a modernebb tápok lelkét, de régebben egy 65W-os ág elvitte a nem tuningolt VGA 85W-os fogyasztását. Ez a szimpatikus túlméretezés él még?
Személy szerint én ezért nem nagyon vennék magamnak már osztott ágas tápot, és nálam a T5810-ben meg sem mukkant a táp a 6=>8-as átalakítás után. Viszont mintha ennél is egy-ágas lenne a nagy-áramú 12V.
Jól tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest