- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
overseer #13860 üzenetére
MSI After Burner. Terhelés alatt lényeges! AIDA64 is lehet.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
sajátgép33 #13511 üzenetére
Egy kicsit konkrétabban milyen ASUS gépről van pontosan szó?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
bulgesz777 #13458 üzenetére
Használd a szerkesztés gombot! Beleférsz az 5 percebe!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Hunyika2 #13155 üzenetére
Akkor adj neki Driver Sweeperrel és go a régi.
-
Gyufaaa
veterán
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Boogie33 #12961 üzenetére
(#12962) nappa: Elég vicc kategória, de van!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Johnyy #12066 üzenetére
A Pro az egy nagyon jó rendszerhűtő, de ahhoz, hogy azt le tudd fogatni, mindenképp le kell szedned a hűtőt, mert alulról csavarozható. Bár én rátettem egy procihűtőra úgy, hogy megfúrtam a keretét és 2db csavarral rögzítettem. BestBuy szerintem. Az tutira halk és nagy a légszállítása is.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
DonDennis #11354 üzenetére
Általános beállításoknál keresd a hangbeállításokat. Ott ha van olyan opció amivel ki tudod választani a Direct Sound-ot, (ATi) arra tedd. Ha nincs akkor egy Media Player Classic-al jó barátok lehettek!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Tommi000001 #11334 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű. 480 sli. Durvaság! Ha léggel hűtöd, akkor jól szellőző házikó legyen...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Superhun #11293 üzenetére
Egy ilyen hozzászólás egy támpont a kérdezőnek. Sokan úgy vannak, hogy több embertől hallva biztosabb a dolog. Nincs ezzel probléma. Nem 100hsz.-el később válaszolt a feltett kérdésre és nem tiltja ezt a szabályzat sem. A "kötekedős" hsz. viszont már annál inkább zavaró!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Apollo_21 #11262 üzenetére
Ha a driver és a játék is úgy akarja, vagy is a játék támogatja, inkább így fogalmazok. Megközelítőleg. Csak a vram lehet szűkös illetve "szenvedni" 2 gpu-val. 1vga de az legyen brutál szvsz.
Persze nem rossz dolog kipróbálni, főleg ha magas a felbontás vagy több monitoron játszol. Nem megvetendő dolog.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
primera1 #11259 üzenetére
ASUS-om volt nekem is! Nem sajnos, csak a gyári venti profilja egy rakás sz@r, amin viszont az MSI AB-vel lehet segíteni, mégpedig úgy, hogy létrehozol egy manuális ventiprofilt - egy görbét - és már hibátlanul szabályozza is magától, hogy hőfokonként mennyivel pörögjön!
(#11260) Apollo_21: Ez attól függ, milyen a driver és mennyire skálázódik a két kártya. De igen. Többnyire meg van az. De a vram gyenge pont, főleg sli/cf esetében.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
audi100td #11121 üzenetére
Más gépben gondolom nem tudod kipróbálni? Bekapcsolásnál nyomkodd az f8-at majd ha sokáig kussol, akkor adj neki egy entert.
Egy próbát megér, ha nincs másik vas, amiben tesztelni lehetne.
Ahh. Az megsült.
(#11120) rulla: Sima ügy. Használd nyugodtan. Mindenki azzal "él" már szvsz. Profilozáshoz viszont a legjobb alternatíva az AB.
-
Gyufaaa
veterán
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
GomezGTS #10896 üzenetére
Ha gyárilag van feltéve egy hűtő, ilyet nem produkálna, főleg, hogy a 6850 nem egy régi széria. Szerintem az előző tulaja piszkálta azt. Jobban járnál, ha leszednéd és megnéznéd a pasztázást illetve, hogy a memóriáknak van e külön hűtésük. Még mielőtt a vram is megadná magát.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
GomezGTS #10884 üzenetére
Nem feltétlen! Ezt okozhatja Driver bug is. Frissítsd a drivert. Ha a legújabb van fennt, tegyél fel egy régebbit. A driver eltávolítására pedig a Driver Sweeper ajánlott.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Joseppe210 #10875 üzenetére
Nem
(#10876) GomezGTS: Ez jó kérdés. Lehet szar gyárilag a venti profil.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
GomezGTS #10866 üzenetére
Mindenképp jó az AB is. Azt tedd fel, ahogy a kolléga mondja. A Venti-t ellenőrizted? Forog? Lehetséges, hogy a venti fordulat számát nem szabályozza normálisan, ezért melegedik túl. Akitől vetted, bolygatta a hűtőt? Ha win alatt is volt ilyen jelenség, akkor még a driver cserét is próbáld meg. inkább ezt részesítsd előnybe.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
bimbilla09 #10647 üzenetére
Egy kis rendszer memória is elkélne. Csekély az a 2Gb ram... A vga-nak abban a felbontásban azért szüksége lenne a magasabb proci órajelre is...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
bimbilla09 #10639 üzenetére
Egy komplett konfigot leírsz, hogy mit használsz? Pontos típusokat...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
bimbilla09 #10636 üzenetére
VRAM hiánya szokott ilyet produkálni.
Szerk.: GRID 2? Hát az honnan?
Mekkora felbontáson játszol? Élsimítást használsz?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
BeerBier #10477 üzenetére
Hmm. Mint ha a GTX285-nél lettek volna ilyen esetek. Nem esküszöm meg rá. Megpróbálom előkotorni mi volt az.
Asszem meg is van a "kulcsszó"
-
Gyufaaa
veterán
válasz
SupaCow #10376 üzenetére
Régebbi driver lehet megoldás, igen. Driver sweeper viszont mindenképp. Ez tényleg leszed minden "sifrát".
-
Gyufaaa
veterán
válasz
napoleon2323 #10371 üzenetére
Azt elhiszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest