- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18872 üzenetére
Igen!
Plussz egy a ráadás!
Szerk:
Mondjatok valami tuti jó benchmarkot legyetek szívesekOlyat ami ingyenes!
-
Redneck
nagyúr
válasz
GrooveHero #18837 üzenetére
Azzal hogy Bios szinten csökkented a zajt, teret engedsz a nagyobb hőmérsékletnek.
Elég ha manuálisan Afterburnerrel állítod.Ezért szerettem a Catalystot, mert onnan is lehetett állítani, nem kellett külső software
-
Redneck
nagyúr
#18573-asra tudnátok tippet?
-
Redneck
nagyúr
Melyik benchmark programot tudjátok nekem ajánlani? Olyan lenne a legjobb ahol a gyári órajeles értékeket és az OC értékeket egymás mellett tudom megnézni grafikonon. Van ilyen? Most épp a 3DMark utolsó verzióját szedtem le.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
HD 4850-es Radeonom eladása után leírtottam a driverét driver sweeperrel. Azóta semmi gondom nem volt az nV GTX 460 kártyámmal de most belefutottam egy jelentős problémába. Szaggat a videólejátszás Még a 720p filmek is röcögnek, valami hihetetlen módon. VLC-t használok, HDMI-n megy át a jel a TV-re. 1080p-t szoktam nézni most véletlenül egy régi 720as filmre mentem rá és szaggat. Mit csináljak? Codec pack nincs felrakva, a VLC-hez eddig egy videóhoz sem kellett semmi. Sőt kicsit a játékok elején lévő videóknál is előfordul beröcögés. Ami a legcikibb hogy pont az nV logó videójánál.
Szerk:
Még 1 dolog. Crysis 2-nél észrevettem hogy pár textúra konkrétan pixeles lett mint a régi software rendering időben (pl Voodoo nélkül Quake II) -
Redneck
nagyúr
válasz
madmaxxx #17958 üzenetére
Mert nem reális árakon mennek sokszor itt ph-n hardverek
Emberfüggő természetesen, ez nem a ph hibája.
Elmesélem hogy jártam: 28k-ért vettem (volna) GTX 460at 1GB-osat extreme digital garanciával. MSI Cyclone hűtős verzió.
Sajnos a volna az a rosszabbik volna.... Mert meg is vettem a srác korrektnek tűnt, lepapíroztuk, elhoztam haza és itt ért a nagy meglepetés. GPU-Z: GTX 460 SE... Jött is egyből az omfg meg a miamadafakavan magyar megfelelője. Felhívtam a srácot, mondta hogy ő nem igazán ért hozzá ő GTX 460-ként vette. A dobozon is ez szerepel, serial number szerint is az a kártya van benne ami rá van írva. Valahol a betűrengetegben be van rejtve hogy SE a vonalkódján... Ez elég meglepő számomra, az MSI oldalán SE megjelölés jól láthatóan fel van tüntetve a dobozon. Ezen természetesen sehol, a doboz hátulján a GPUnál GTX 460 van írva. Figyelmetlen voltam (5 nap 12 órázás után nem meglepő). Alszom rá egyet de ez az ár így nem szimpatikus egy jóval gyengébb kártyáért. Sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy csak úgy csereberéljem az alkatrészeket, pláne hogy be is ruháztam egy BF3-ba mellé. Azt nemsokára kipróbálom milyen vele de nagyon keserű a szájízem. Adás-vételire egyébként GTX 460-at írtunk, szériaszámmal.
-
Redneck
nagyúr
Tegyük fel: Ha egy MSI GTX 460 1GB 28.000 Ft használtan. Egy MSI GTX 460 SE 1GB mennyi szerintetek? Csak mert úgy néz ki hogy belefutottam egy kellemetlen helyzetbe...
-
Redneck
nagyúr
Tudnátok pontos linket adni a Guru3D Driver Sweeperhez? Ahova Vader adott onnan abszolúte nem jön le. Sűrgős
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Most cserélem pénteken 512-es HD 4850-emet egy MSI GTX 460 1GB verzióra. Mivel tudom lepucolni a rendszerről a kártyám programjait maradéktalanul? Most raktam újra nemrég a gépet nem szeretnék ezzel vesződni megint....
Szerk:
LordVader. Ez teljesen megoldja? Nem kell utánna újratelepítenem a játékokat vagy ilyesmi? Plug and Play lesz?
-
Redneck
nagyúr
Szerk: Beírom következő kommentbe, valamiért nem akarta frissíteni...
-
Redneck
nagyúr
Tudtok olyan programot amivel fixen be tudom állítani a max fps-t? Ha limitálni tudnám ingadozásnál elmúlna az fpsdrop. Vagyis ne ingadozzon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest