Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Van egy olyan gondom, hogy néha kiírja a win7, hogy a képernyőillesztő nem válaszol, vagy hogy súlyos hiba után állt helyre, vagy egyszerűen elmegy a kép. (280.26) Az egér pl. nem világít, de a 12V megy, mert a vízpumpa keringet, ventik forognak, a videó kártyán is.
Ilyenkor csak a reset segít, viszont POST-kor marha lassan ismeri fel a vinyókat. KB. 20 mp, ami amúgy 2-3 szokott lenni.
Raktam vissza régebbi windows image-et is már, ami biztosan jó volt, de ugyanaz. (266.58-as driver) Túlságosan túlhúzva nincs a proci, de most azt is visszább vettem. Sztem valami haldoklik, legnagyobb eséllyel a videókártya, csak akkor a POST-os problémát nem értem. Vagy lehet hogy a táp szenved? Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest