Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.B.Bali
csendes tag
Hali! Tegnap sietve fogalmaztam meg a kérdést , remélem ez már részletesebb, átláthatóbb .
Ha valaki tudna segíteni nagyon boldog lennék , mert így az elég combos laptopom gyenguszá lett :/
Masina:
Samsung NP350V5C T01-TRHiba kialakulása :
Feltelepítettem egy programot, SoftXpand volt a neve.
Telepítés után ha bekapcsoltam a gépet nem adott képet se monitorra, se alap lcd-re , vagy pedig befagyott (valamikor rendszer felálása előtt valamikor pedig felálás után... Kékhalál vagy csak megált a kép semmi reakcióval )Amit próbáltam :
Újra telepítettem több opval is már , de mindig ugyan az volt a hiba ....
A gépemben 2 vga-van ,amd telepítettem akkor még stabil volt a rendszer , de miután az intelt telepítettem már a reset után kék halál ( Videót készítettem amit itt tudtok megnézni :https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk)Érdekes:
Amd-t telepítem, reset, utána nézem az amdt-jelzi eszközkezelőben sárga háromszöggel ... Intelt telepítem meghal a op !Kérdés :
Lehet megölte volna a progi a vga-t ?
Van rá valami gyógymód ?Lemaradt bocs , hogy mindig ezeket a drivereket használom, eddig nem volt probléma vele !
Valaki HELP PLS :/
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest