- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Be kell valljam, tévedtem a készülék korával kapcsolatban. Elfelejtettem, hogy közben cseréltem már egyszer...A mostani alig múlt 1 éves.
A probléma viszont megoldódott.
Bármily meglepő, tényleg szoftveres problémája volt. Nem gondoltam volna, hogy hard reset után is maradhat benne adat, márpedig erre utal a viselkedése. (Bevallotta a barátnőm, hogy a netről töltött le játékokat és azokat próbálta telepiteni a készülékre, a ''demótlanitásukkal'' együtt...)
Mióta teljesen lemeritettem az akkumulátorát szándékosan és utána kikapcsoltam a készüléket a főkapcsolóval 1 hétre, tényleg teljesen elfelejtett mindent. Utána kikapcsolva feltöltöttem teljesen és azóta hibátlanul működik!
A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ez alatt az 1 hét alatt rájöttem, hogy megvagyok nélküle is, igy asszem el fogom adni...
Szolgáljon tanulságul másnak is. -
amargo
addikt
Wm2003se van fent esetleg? Mert annak szokása hardot dobnia váratlan helyzetekben.
Kétes eredetű szoftver? Sajna vannak olyan megbízható cégektől kijövő szoftverek, amik egy másik alkalmazásal együtt már megtréfálnak, akár csak bizonyos típusnál bizonyos körülményeknél.. stb. Sőt nálam már olyan is volt, hogy egy ismert video lejátszó program a memóriában maradva (nem használtam kivolt kapcsolva a gép) bekapcsolata.. full proc full fényerő.. éppen vásároltam télen pénztárnál feltünt, hogy a pénztárcámban eléggé meleg (komolyan elég meleg volt!) a pénz! Akkor kivettem a gépet és csak úgy tűzelt.. Sőt olyan is volt, hogy a töltőről leszedtem Velencéről jöttem be, mire beértem már nem tudtam bekapcsolni.. lemerült a készülék.. loox 720am van.. semmivel nem lehet 1óra alatt lemeríteni.. de még is lemerűlt valahogy. Spontán hard resetem nem volt még. De olyan már igen, hogy bekapcsoltam és csak alkalmazást akartam váltani és többé nem indult el sehogy csak hardal. De akár kontakt hibád is lehet, mert ezt sem zárnám ki a fentiekből leírva.. az pedig akármikor kijöhet! Igaz a bölcsőben töltés közben.. meredek.
Ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest