- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Be kell valljam, tévedtem a készülék korával kapcsolatban. Elfelejtettem, hogy közben cseréltem már egyszer...A mostani alig múlt 1 éves.
A probléma viszont megoldódott.
Bármily meglepő, tényleg szoftveres problémája volt. Nem gondoltam volna, hogy hard reset után is maradhat benne adat, márpedig erre utal a viselkedése. (Bevallotta a barátnőm, hogy a netről töltött le játékokat és azokat próbálta telepiteni a készülékre, a ''demótlanitásukkal'' együtt...)
Mióta teljesen lemeritettem az akkumulátorát szándékosan és utána kikapcsoltam a készüléket a főkapcsolóval 1 hétre, tényleg teljesen elfelejtett mindent. Utána kikapcsolva feltöltöttem teljesen és azóta hibátlanul működik!
A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ez alatt az 1 hét alatt rájöttem, hogy megvagyok nélküle is, igy asszem el fogom adni...
Szolgáljon tanulságul másnak is. -
amargo
addikt
Wm2003se van fent esetleg? Mert annak szokása hardot dobnia váratlan helyzetekben.
Kétes eredetű szoftver? Sajna vannak olyan megbízható cégektől kijövő szoftverek, amik egy másik alkalmazásal együtt már megtréfálnak, akár csak bizonyos típusnál bizonyos körülményeknél.. stb. Sőt nálam már olyan is volt, hogy egy ismert video lejátszó program a memóriában maradva (nem használtam kivolt kapcsolva a gép) bekapcsolata.. full proc full fényerő.. éppen vásároltam télen pénztárnál feltünt, hogy a pénztárcámban eléggé meleg (komolyan elég meleg volt!) a pénz! Akkor kivettem a gépet és csak úgy tűzelt.. Sőt olyan is volt, hogy a töltőről leszedtem Velencéről jöttem be, mire beértem már nem tudtam bekapcsolni.. lemerült a készülék.. loox 720am van.. semmivel nem lehet 1óra alatt lemeríteni.. de még is lemerűlt valahogy. Spontán hard resetem nem volt még. De olyan már igen, hogy bekapcsoltam és csak alkalmazást akartam váltani és többé nem indult el sehogy csak hardal. De akár kontakt hibád is lehet, mert ezt sem zárnám ki a fentiekből leírva.. az pedig akármikor kijöhet! Igaz a bölcsőben töltés közben.. meredek.
Ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest