- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
válasz
Peet210 #2008 üzenetére
Köszi.
A trémobilnál ha már letelt a hűséged lehet vásárolni csak készüléket (előfizu nélkül) és csk hűséget kell aláírnod a meglévő telószámodra.Én is így váltogatom a telóimat.
Megéri megkérdezni.
(Ma láttam egy Nokia GPS vevőt telóboltban 15 E ért, először lehet hogy kipróbálom a telómmal aztán ha ne válik be a TOM akkor megveszem a Pro-t)
Csak nem tudom a host működik -e a Pro-n -
Artika
aktív tag
válasz
Peet210 #2006 üzenetére
Erre már nincs részlet, és 2 éves hűségre 49 E, 1 évre 59E be kerül.
Egész jónak tűnik a FS csak kár hogy nincs benne bt (de funkciónélküli mert van benne GPS), és mellette szól az USB host (ez ugye azt jelentené, hogy külső usb vinyót felismer)
Árban kb mennyiért lehet hozzájutni a FS-hez? -
tusi74
őstag
válasz
Peet210 #1956 üzenetére
Az ActiveSinc-ről jut eszmebe. Nekem a Vistán A windows Mobile-eszközközpont feliseri ugyan Typhoon Mygude-omat, Csatlakozik, minden OK, még tallózni is enged mind a PDA-n, mind a kártyán, de másolni már nem lehet rá, ás róla semmit. Megszakad a kapcsolat és se kép se hang. Onnantól kezdve már nem látszanak a fájlok sem. Ötlet?
-
Dufresne
addikt
válasz
Peet210 #1895 üzenetére
De ettől még a gombok nemlesznek inaktívak, legalábbis nemártana gondolom, ha max 1 gomb maradna aktív és a többi meg kikapcsolódna a rendszerből.
Bár én nem pártolom ezt a megoldást, engem idegesítene, hogy mindig ki kell kapcsolnom azért valami lock cuccost, hogy váltsak a számok között vagy hangerőt szabályozzak. -
Djuree
félisten
válasz
Peet210 #1750 üzenetére
és hogyan tudom feltenni?
csak felmásolom a pda-ra és telepítem mintha asztali gépes windows lenne?
vagy az activesinc-el? ezzel foggalmam sincs hogy kell, hallottam hogy ezzel is lehet, de hogy hogy azt nem tudom
ja meg wlan cf kari nekem is kéne.
még annyit hogy tegnap felraktam egy filmet.
nem 320*240-es felbontásban volt hanem nagyobban.
akadozott a pda-nez gondolom azért van mert nem a gép felbontásában volt.
ha átkonvertálom nem fog akadozni igaz?
mivel konvertáljak? virtualdub-ot néztem ki erre a célra csak egy kicsit sok beállítási lehetőság van.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
Peet210 #1686 üzenetére
Max valamelyik online shop-ban nem tüntették fel, hogy intel, vagy samsung, csak hogy 300-400Mhz és talán ebből jött az ötlet.
Nemtartom valószínűnek, hogy valaki otthon procit barkácsol a sufnijában és ebből készít limitált szériás pda-katMert úgytudom a pda gyártók nem ezektől rendelik a procikat
-
Erzsébeti
tag
válasz
Peet210 #1600 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Ha minden igaz most megy...
Egy-két dolgot felraktam végre.
Valszeg ez az AS telepítés, és használat akasztotta ki saját magát.
kopp, kopp... most megy.
Majd még lesz kérdésem
Csak legyek túl az első lépéseken
pl még sosem használtam WiFi-t, és ha jut egy kis időm rá meg szeretném próbálni. Na ahhoz aztán tényleg kuka vagyok...
De nem most, most nincs rá lehetőségem.
Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Erzsébeti -
Erzsébeti
tag
válasz
Peet210 #1586 üzenetére
Köszi.
Sikerült!
Az I-go-s kérdésre tudsz válaszolni?
''Tud e valaki a I-Go-hoz valami leírást, hogy hogyan is kell kezelni? Próbáltam autodidakta módon, de valami eszméletlen nyögvenyelősen megy Valahogy nem fogom a logikáját, pedig bizonyára van neki, mivel mások nagyon dicsérik. Valami pdf, vagy doc vagy akármi formátumban csak el lehet érni valahol, vagy nem? Igo 2006 van nekem.
''
Eddig sehol sem találtam rá utalást sem, hogy létezne ilyesmi.
Gondolom csak van valami leírás hozzá.
Köszi
Erzsébeti
[Szerkesztve] -
didros
senior tag
válasz
Peet210 #1546 üzenetére
Köszi! A soft reset az gondolom a PDA alján a kis reset gomb... Úgy tűnik, ettől valóban újraindult, viszont a szövegek rajta még mindig angolul vannak... (calendar, contacts, stb..) azt hiszem vmit uninstalláltam véletlenül. Valami nyelvi támogatást kéne letöltenem hozzá??
-
didros
senior tag
válasz
Peet210 #1536 üzenetére
636-os van nálam. Igen, most hallottam én is, hogy ez az Active Sync izé kell hozzá. Majd kipróbálom. Videókat először 3GP-seket töltöttem le, de szerintem az sem direkt PDA-ra van.
Ha a programot teepítem, akkor az mehet nyugodtan az SD kártyára is? Nem sok hely van már az eszközön..
[Szerkesztve] -
Iceclon
csendes tag
válasz
Peet210 #1390 üzenetére
Angol tudás híján a pdamania oldaláról elérhető Asus A620 -as magyarra fordított leírását olvastam át [link], amiben nem találtam csak annyit, idézem: ''Reset gomb - A készüléket kíméletesen újraindíthatja e rejtett gomb benyomásával. ...'' Még aznap reggel mikor a PDA lefagyott, jobb ötlet nélkül, az asus oldalán elérhető angol leírásba rákerestem a ''hard reset'' szópárosra, de nem talált ilyet.
[Szerkesztve] -
Iceclon
csendes tag
válasz
Peet210 #1388 üzenetére
Ha jól tudom, ennél a tipusnál a soft reset ha simán tollal benyomom a reset gombot, a hard reset pedig ha egyszerre nyomom be a kikapcs gombot elöl, és hátul a reset gombot. Igazából nem vagyok benne biztos hogy ez a hard reset, mert sehol nem találtam leírást arról hogy kell csinálni - legalábbis magyarul nem, angolhoz meg én abszolúte hülye vagyok sajnos.
-
xedos
addikt
válasz
Peet210 #1360 üzenetére
Valahogy így érzem én is...
Talán az ASUS-al kevesebb gond van, de totál bizonytalan vagyok...
Egy év alatt óriási az áresés ezeknél. Ezért keresek használtban is...
Néztem még a HTC Artemist, de arra írják hogy lassú is...
Szeretnék egy jó mindent egybe cuccot, de ügye ilyen nem létezik -
neooen
aktív tag
válasz
Peet210 #1316 üzenetére
Köszönöm, ez jónak tűnik!
PDA-k terén jól látom, hogy kompromisszumot kell kötni?! Olyan készülékről amiben beépített GPS, telefonfunkció, és digitális fényképezőgép is van, ne is álmodjak? Az imént linkelt honlapon nem találtam ilyet.
Mielőtt megszolnátok nem vagyok telhetetlen, de szerintem ha valaki nem sajnálja egy termékre a pénzt, az szeretné ha ''mindentudó'' készélüket vehetne!
-
Ginew
aktív tag
válasz
Peet210 #1243 üzenetére
activesync-el nemis foglalkoztam, mert simán is tudok rámásolni, a progi nélkül, valójában nemis tom mire lehet jó.. ill hard reset után minden ilyen telepitést gépen elinditós, és pcről installálos pda-ra progik simán felmennek.. csak nemtom, de mikor később probáltam, megint hiba, megint hard reset, s utána megint müködött a ráinstall, bármennyi progit.. szal lehet ugy találták ki, hogyha már minden jót beállitok, akkor romoljon el
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Peet210 #1204 üzenetére
Jah, lehet nem voltam konkret, szoval ASen keresztul nem megy a net, es vezetekes routerre van kotve a gepem, amin van net. Ezt azert tettem hozza, mert fix ipkkel hasznalom, nem DHCPvel, es ugye emiatt ha a halozathoz akarok csatlakozni, halon beluli ipt, es a routert, mint proxyt kell beallitani, de nemtom, hogy az AS ezt hogy oldja meg. minden alapbeallitason van, friss clean resettel.
UI: ezt PIE-vel irtam, nektek sem jelenik meg az OK gomb? Bar ez lehet az FTX browser miatt is, de ez is a piet hasznalja. -
Jinxx
senior tag
válasz
Peet210 #1132 üzenetére
Ha jól tudom, ad hozzá a srác valami gps vevőt. Zenét hallgatni, vonaton videót nézni, és adatokat, képeket hurcolászni. Kb ennyire akarom használni, de ez nyilván bővülni fog ha megveszem, és kitapasztalom mit tud. Nem tudom, hogy az Advanced e vagy a Basic. Hogyan lehet megállapitani?
-
simonzé
addikt
-
BikerCsecse
csendes tag
4.1 es syncel próbáltam ezt adták hozzá...
kártyaolvasóm sincs, de a PDA-n keresztül van egy funkció ami megmutatja, hogy mi van a kártyán, de hogy mennyi a szabad hely még azt sehogy nem tudtam kivallatni belőleÉs konkrétan csak a kártyára menni a az asztaliról nem is tudok...
De első lépés a szinkronizálás lenne, először erre menjünk rá! -
hzcs
senior tag
-
Dufresne
addikt
Ismerősnek van Krussel tokja és nagyon minőségi darab, azt mondhatom és én úgy általában is ezt hallottam olvastam a krussel tokokról, szóval biztos minden rendben van vele. Szvsz egészen kis praktikus darab, bár a krussel oldalán az univerzális calendaric modell támogatott készülékek listájában nem látok Acert, de meg kell nézni a többi felsorolt típust és ha méretben és formában van hasonló, akkor biztos jó az n30-hoz is.
-
aurora
tag
Örülök neki, hogy szerinted is korrekt.Igazából már csak azon bizonytalankodom, hogy G18-ra, vagy Samsung D500-ra, vagy Samsung E530-ra próbáljam ''lefele'' cserélni. Ez a 3 tetszik, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is.Bár, mint telefon kicsi a tudása a PDA-nak, valószínű egy aksi is sokkal drágább hozzá, viszont az melett is szól néhány pozitívum.Mivel a 3 lehetséges dolog közül ezt ismerem a legkevésbé, ezért faggatózom itt a fórumban, hogy jobban megismerjem a lehetőségeit, megbízhatóságát.
Köszi minden tanácsod, de bármi jó ötleted van, örömmel veszem. -
aurora
tag
Igen, körülbelül egyenlőre tényleg ez az igényem.Ez egy másfél hónapos, fóliás, karcmentes az egész kis gép,1300-as aksival, töltő +autótöltő, bőrtok, USB kábel, 2 ceruza. Nekem van egy 4 hetes LG-m, amit itt is hirdetek. Ennek új ára: 67.000, a G18 tulajjal 60-ban egyeztettünk. Ő győri, én dombóvári. Lehozná e G18-at, és fizet még a telefonomra 15 ezret.Szóval csere, értékegyeztetéssel. Az utiköltsége: 3.300.- Ft. Szerintem ez korrekt így.Szerinted?Addig nem tudnék venni, amig az én telefonomat el nem adom. Így cserébe könnyebb, és valamennyit tudok pótolni a hiányaimból.
-
aurora
tag
Szia Peet.
Köszi a linkeket, megnéztem. Amit a G18-ról küldtél már láttam régebben.A másik kettőt nem. Igazából a 6340-es tetszik még kinézetre valamennyire, viszont arról egész sok rosszat írnak, és elég ''bumfordi'' a kinézete.A Treo nekem nem annyira design-os,bár keskenyebb, és az árhoz képest úgy tünt nem sokkal tud többet, mint a G18. Szóval nincs arányban a 2 PDA árban.Igazad volt, amikor azt írtad, hogy első ránézésre egy bajuk van csak.Tény, hogy a G18 kinézete, nagysága kellemesebb. A Treo memóriája sem sokkal nagyobb.Tudod nem üzletember vagyok, hogy profi PDA-m legyen
, ha nem fog megtetszeni, akkor olyan árban szeretnék egyet, amit viszonylag könnyen, normális áron el is lehet adni.Ha lenne 100 ezrem, biztos könnyebb lenne dönteni, de sajnos csak az új telefonomat tudom beleforgatni egy PDA-ba, és muszáj, hogy maradjon rajta pénzem, mert nagy kiadásom volt mostanában egy szomorú dolog miatt.Ha bármi ötleted van még szívesen venném, megnézném. Köszi addig is, szia.
-
aurora
tag
Szia.Elsősorban tényleg számít, hogy nagyon szép, nem otromba.
Ez még női kézben is csinos.A második indokom, hogy így is 2 telefont cipelek, egy Pannonos, és egy T-mobilost. Már ez is sok, pláne, ha külön PDA-t is hordanék.Kisebb java alkalmazások használata
miatt tartom jónak.Erről most nem írnék bővebben.
Van laptopom is amit tudok magammal vinni, normális fényképezőm is van, tehát nem ezek a fő szempontok. Ilyenem még nem volt, nem tudom hogy kell rátenni a rendszert, ezért egy jópofa kihívás, ráadásul ''2 in1''.
Az OS system sem idegen, nem zavar az angol.Ráadásul ilyennel nem igazán találkozom szembe az utcán. Ha majd annyira bejön és megtetszik, akkor lehet, hogy keresek egy olyant, ami nem igazán nagyobb ennél a tipusnál, nem 7-8 cm széles.Viszont ez most még nagyon idegen világ nekem, ezért kérdezlek benneteket, segítsetek megmondani mi az előnye, mi a hátránya, van-e tipus hibája?Köszi, várom válaszod. Szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest