- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cleo
tag
válasz
Iceclon #1425 üzenetére
Talán próbáld meg a következők egyikét:
- Próbáld ki a hardresetet a régi módon: Ellenőrizni, hogy minden gomb olyan állapotban, ahogy kell, nincs lenyomva stb. Utána 'a 'Contact'' gombot lenyomott állapotban tartva, reset gombot lenyomod és kövesd a képernyő-utasítást. (Amúgy jól csináltad a hardreset a ON/OFF gombbal, de ha a gombok nem megfelelően működnek akkor Flash Update lett belőle, ahogy láttad).
- Keress megfelelő, vagy újabb FlashROMot (nem könnyű), tedd rá CF-re és hardreset, ha a PDA megtalája a FlashROM, magától fríssit. Várod végig, utána még egy reset és kész
- Diagnotizáló programot indítva ( van egy gomb kombináció - nem elékxem, de utána nézek, ha van rá időm), nézd meg a gombok jól működnek-e. On/OFF gomb teszteléssel bal mindenképpen óvatos légy!
Hardresetről van szó, vedd úgy, hogy ezek csak tanácsok, életbiztosítással nem jár, stb.stb.
[Szerkesztve] -
Iceclon
csendes tag
válasz
Iceclon #1387 üzenetére
Sziasztok, a [link] hozzászolásomban említett probléma úgy fest nehezebb ügy mint hittem... közben néhány fejlemény: a hard reset nem ment rajta, ezért hagytam csutkára lemerülni a gépet és így elindult mikor újra rádugtam a töltőt, de amint nyomtam egy újabb soft resetet már jött is elő megint ez a hülye flash rom update, kicsit vicces lenne ha ezentúl 2-3 napig tartana egy resetelés
tehát a kérdésem az lenne, hogy hogy a fenébe lehet hogy nem tudom aktiválni a hard resetet....?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest