- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
válasz
SeniorTilla #40903 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
HP Omen használt gépet néztem ki, sorozatszám alapján garanciás (2021 aug)
Viszont papírjai nincsenek meg. Doboz és tartozékok megvannak.Kérdésem az lenne, ilyenkor hogy működik a garanciáztatás(javíttatás) egy esetleges meghibásodás esetén?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
MSI PS42 laptopomba gyárilag Intel AC3168 1x1 kártya van. Kezd kissé lassú lenni számomra. Mit érdemes a helyére tenni?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
Hamarosan megjön a rendelt gépem, MSI PS42, viszont 256 GB SSD tárhellyel van megáldva. Kérdésem az lenne, hogy ha a kártyaolvasóba (XC/HC van ráírva, jelentsen is ez bármit...) helyezek egy SD kártyát (microSD) mondjuk egy 128GB-osat, és ezt a tárhelyet csak arra használnám, hogy szinkronizálja a GoogleDrive tárhelyemet, az jelentene valami károsodást 1-2 éven belül az SD kártya számára?
(nem tudom mennyi helyem marad meg belakás után a 256GB-os SSD ből
), van külső HDD, de azt nem hurcolnám mindig.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Vásároltam egy MSI PS42-es gépet, viszont bekapcsolásnál a következő hangokat hallottam, illetve később is. Visszaküldtem, viszont nem találtam jobb gépet ennél ami nekem megfelelne.
Mi adhat ilyen hangot ki? A következő darab is ezt fogja csinálni?[link] VIDEO - hangot adj rá
-
Sly189
senior tag
Sziasztok. Sajnos egyszívessegbol elvallaltam egy Lenovo 110 es "laptop" OS telepiteset. Szívok már egy ideje vele, de a segítségeteket kérném.
USB rol szeretném telepíteni a Windows 7 32 bit es verzióját. Amikor ranyomok a telepitesre valami drivers akár keresni és nem lép tovább a telepítő.
Próbáltam másik pendrive al, rufussal is. At dugtam másik pontba is (2db van a gépen...)Mi a megoldás erre? Ha kivehettem volna már a HDD T akkor már rá raktam volna másik gépen, de egy fura gep ez... HELP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged