- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kicsit fura nekem mert nem tapasztaltam zavaró momentumot a notik háttérvilágítás egyenletlenságében soha.Voltak olyanok kisebb nagyobb hibák de sohasem volt zavaró, pláne nem filmek alatt.Vagy rosszul látod a dolgot vagy túlságosan sokat vársz az Lcd paneltöl.Minden lcd küzd ezzel a hibával ( a diffuzor lap nem egyenletesen szórja a fényt)de kép alatt egyiknél sem zavaró és gyakorlatilag észrevehetetlen.
-
dugo_
veterán
Notiknál és vékonykávás/káva nélküli monitoroknál nagyon is jellemző. Tenni ellene nem sokat tudsz, 14 napos elállással addig cserélgetheted, amíg egy jobbat ki nem fogsz. De semmi garancia nincs rá, hogy van jobban sikerült darab az adott raklapon.
A káva nyomja a panelt, szét kéne szedni a kijelzőt, megkeresni a szoros, egyenetlen illesztéseket és lazábban összerakni akár faragás után is. Nyilván ez egy garis gépnél nem opció.Normális monitort venni egyszerűbb, mint hibátlan notit vadászni:
https://logout.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/friss.html -
Szinte mind ilyen ami IPS. Felhősödésnek hívják. Egyik jobban, másik kevésbé. Viszont azt nem értem, ha feketét akarsz nézni, minek veszel laptopot, miért nem kapcsolod le otthon a szobában a villanyt, és nézed a sötét falat? Az szerintem homogén lesz
Én azért vettem IPS kijelzőt, hogy ne legyenek fakók a színek, és oldalról is hozza az elvárt képminőséget..
-
Dell XPS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest