-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kmarci25 #43373 üzenetére
Meg tudom erősíteni, hogy korrekt bolt, mert nem régen vettem tőlük egy gyári új Dell akkumulátort. Gyakorlatilag egy nap alatt kiküldték a terméket (szállítási díj nélkül), pontosan azt és olyant, amilyent rendeltem. Nekem szerencsére nem kellett visszaküldeni, igazi gyári új akksit küldtek, nagyon jó erőben van. (Nem kértek meg, hogy reklámozzam őket, de szívesen írok pozitív véleményt, ha megérdemlik.)
-
-
válasz
kmarci25 #43452 üzenetére
Semmi baj, köszi a tapasztalatot. Mi is azon az állásponton vagyunk mint te, ahogy látod írtuk is, hogy eredeti kellett volna vennie ebből is, hisz kb ugyanilyen áro let volna a használt. attól még igaz hogy a green cell akksik jók szoktak lenni, pl acer asus notikban használva.
-
-
ricsi99
addikt
válasz
kmarci25 #43177 üzenetére
Nem kell félni az utángyártott aksitól... bepakolod és ha nem jó akkor élből visszaküldöd... persze azt ne várd el hogy 5 év mulva is akku lessz
az egész meghajtót át lehet cakli pakli másolni ,csak az a hátulütő hogy másik gépben kényelmes csinálni amibe be tudod rakni a régi és az uj ssd-t. -
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25 #38444 üzenetére
Sziasztok! Újabb kérdésem adódott az Acer V3-371 (MS2392) notebook-kal kapcsolatban. Egyelőre nem cserélek ssd-t, csak újra raknám a windowst. Közben utánaolvastam, és kiderült, hogy Acer notebook-okon van erre lehetőség gyárilag, boot alatt az Alt+F10 lenyomására jelenik meg a menü. Ha itt kiválasztom, hogy állítsa vissza a gépet gyári állapotba, akkor hibaüzenetet kapok, konkrétan azt, hogy nem találja a megfelelő partíciót. Ez azért érdekes, mert (ugyan nem írtam fel pontosan, de) megvan minden partíció, sosem nyúltam hozzá az ssd-hez semmivel. A kérdésem az, hogy ha egy teljesen új win10-et telepítek, akkor azműködhet, hogy a telepítés során törlöm az összes partíciót, és felteszem a win-t? Nincs ezekben még pluszban valamilyen "védelem"? Nem akarom, hogy legyalulok mindent, aztán nem tudom életre kelteni a gépet...
-
adika4444
addikt
válasz
kmarci25 #38444 üzenetére
Hali!
A második felére tudok válaszolni, első passz. A Win-t újrarakhatod, a kulcs az alaplaphoz van kötve, szóval telepítés után, de legkésőbb netre kerülve aktiválni fogja magát. A drivereket általában felrakja maga, ha valami nem jó vagy nem találja, akkor vagy a gép vagy a hardwer gyártójától beszerezheted.
-
válasz
kmarci25 #3575 üzenetére
Szia!
Utána néztem Neked, a memóriák át-BGA-zása még csak-csak megoldható lenne (főleg, ha a pénz nem számít) de nem vagyok benne biztos, hogy a BIOS-ban nincsen-e valami limit erre vonatkozóan. Tudnak a gyártók huncut dolgokat is kifundálni, ha arról van szó, hogy a termékük minél macerásabban legyen bővíthető...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest