-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
CoroStar86 #44782 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
CoroStar86 #44761 üzenetére
Nincs a konkrét Acer modellel tapasztalatom, de úgy általában Acer notiknál eddig még nem botlottam whitelist-be. A gépedbe lehet venni mini PCI-e csatlakozós Intel AX200 vagy AX210 kártyát, ami megfelelne a wifivel, BT-vel kapcsolatos elvárásaidnak. Ez AliExpress-ről beszerezhető, én még AX200-ból a nyáron beindult kötelező ÁFA-fizetősdi előtt szereztem be hármat (Lenovo Thinkpad X230i-be és T430-ba, valamint Acer Aspire E5-532-be). Egyikkel sem volt gond, hozta az elvártakat.
Szerk.: közben látom, hogy magad is találtál Aliról AX210 kártyát.
Ezeknél régebbi notikba (Core 2 Duo-s Thinkpad-ekbe, de volt kezeim között Acer Emachines E625 - ha jól emlékszem a típusra: valamilyen AMD Athlon 64 X2-t fogadó modell) én általában AC-s kártyát (Intel 7260HMW AC) tettem, azoknál sem volt gond a wifi kártya upgrade-ből.
Téged nem érint, csak a teljesség kedvéért írom le, hogy Lenovo Thinkpad-eknél van whitelist (nagyjából a Core i 5. generációs belsős Thinkpad-ekig, utána már nem tökölt pont ezzel a Lenovo), tehát előfeltétel moddolt BIOS telepítése ahhoz, hogy ha nem gyári wifi kártyát akar az ember beletenni.
-
ricsi99
addikt
válasz
CoroStar86 #44771 üzenetére
Kali az más tészta
Nekem tp-link van erre
Mint irtam lock-os lehet a bios... ezt házilag ugy tudod kideríteni ,hogy veszel valami gagyi kártyát... ha megeszi csont nélkül akkor nincs lock.. akkor vegyél egy belső kombó kártyát
Ha nem vannak ilyen kis méretű wifi bluetooth modulok is amik alig állnak ki a gépből.
30-pin a sokkal gyakoribb csati... technikai részletekbe ne menjünk bele.
40-pin ből szerintem csak nagyon spéci esetekben találsz ami az árcédulán is meglátszik.
De mielőtt belevágysz ,szerezz egy teszt panelt ,hogy egyáltalán van e értelme folytatni a projektet -
ricsi99
addikt
válasz
CoroStar86 #44768 üzenetére
A panel lessz a necces... 40 pin nem egyszerű
Én úgy csinálnám ,hogy az e-bay -ról rendelnék 30-40 pin átalakítót... az pár ezer forint
Utánna valahol külcsönkérnék egy fhd- panelt... vagy valami töröttet ,csak az a lényeg hogy megy e... méret mind1 ..akár 10 es is lehet... ha műxik akkor ugorj bele a 17-es ips panel cserébe.
Usb-cuccoknál meg nem lessz gondod... max az usb 2.0 sebesség limitálhat -
ricsi99
addikt
válasz
Ha jól láttam ez még a régebbi fajta lcd kijelző
Sajnos ebből a fényes annak még elmennek a színei ,de a betekeintési szögei ennek sem jobbak
slim lcd-t épp be lehet mókolni de közel sem biztos hogy a szalgkábel /alaplap fel van rá készítve ,hogy azt a felbontást tudja... ez lutri , mielött megvennéd lehet inkább ki kellene próbálni.
wifi-t /bluetotth ot meg inkább usb stick-el oldanám meg... fele annyi szívás
amit még tudnod kell ,hogy sokszor "zárt" e téren a laptop-ok biosa ami azt jelenti való életben ,hogy a gyártó álltal meghatározott pár tipuson kívűl nem hajlandó működni. -
válasz
CoroStar86 #44763 üzenetére
sztem nem
4 kilós gépet láttál gagyi műanyagból? Valami itt nagyon nem stimmel.
Omen 17:
- 3,31 kg súly
Full fémház,full teljesítmény, ez a HP egyik legnehezebb gépe.
Te el vagy tévedve
-
válasz
Van ennek értelme? (igen, ez az első gondolatom az ötletedről, biztos nem vagyok vele egyedül) Egy 12 éves gép már múzeumba való, nem szabad rákölteni egy fillért sem. Ehhez a régi technikához nem tudod használni az új perifériákat, nemhogy IPS kijelzőt... soha-soha nem lesz rendesen használható gép, mert egyszerűen elavult. Nekem van itthon egy annak idején fullos HP Sárkányom, hibátlan gép SSD-vel, és nem lehet már használni szinte semmire. Ezt te is lásd be, akkor nem fogod feleslegesen szívatni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged