- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Andralin #43193 üzenetére
Figy... ha már a 2. kijelző sem megy ,szerintem akkor ha pesti vagy küld el az én cégemnek ha meg vidéki vagy akkor "Pyttawrx" -nak
Ez egy mezei fapados 40-pin es lcd.. ha nem megy a csere lehet van valami más turpisság is -
zsolti75
senior tag
válasz
Andralin #43193 üzenetére
A LP156WH3-TLT1 elvileg kompatibilis a N156BGE-L41-el, mindkettő LVDS 40pin, a LP156WHB viszont eDP 30pin.
A csatlakozó más gyártmány, hasonlítsd össze őket szemre ill legyél óvatos csatlakoztatáskor! Semmi áram ne legyen a gépbe, akksi se!!
A webshopos LCD vásárlások sajnos ilyenek, páran már túl vagyunk rajta és regényt lehetne írni róla.
30eFt egy ilyen vacakértmiért nem volt jó a használt?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #43000 üzenetére
Sziasztok!
Vannak feljemények a kijelzőcsere ügyben.
A nem működő LP156WHB (TP) (A1) típust visszaküldtem a cseh webshopba és korrekten visszautalták nekem az árát is.Szétszedtem újra a laptopot és megnéztem az eredeti, eltört kijelző pontos típusát: N156BGE-L41 REV.C1
Pontosan ezt a típust megtaláltam egy magyar oldalon is, itt: [link]
Megrendeltem tőlük, de előtte még rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy ez jó lesz-e nekem, elküldtem a csatolt képet is nekik, hogy ez az eredeti típus. Azt írták, hogy ez tutira jó lesz, meg is rendeltem.
Megérkezett tőlük a csomag és leesett az állam! Ugyanazt küldték, amit a csehek is!
Magán a kijelzőn lévő matrica szerint LP156WH3-TL-T1, míg a védőcsomagolás külsején lévő matrica szerint LP156WHB-TL-A1.Ez most mi lehet szerintetek? Ugyanannak a típusnak lenne két külön jelzése is? Vagy csak egyszerűen tévedett a webshop és nem azt küldték, amit rendeltem?
Ezt még nem bontottam ki a védőcsomagolásból.
Szerintetek érdemes lehet kicsomagolni nagyon óvatosan és kipróbálni, hátha működik? Vagy legjobb egyenesen visszaküldeni nekik? -
ricsi99
addikt
válasz
Andralin #42995 üzenetére
Nem tudod összekeverni a 2 csatlakozót ne aggódj ezen. A 30 és a 40 pines közt van 10 láb ezért méretben is más és a csati is ógy van kialakitva hogy ne lehessen... max nagy erővel
Azért kérdeztem rá mert tipusszám szerint csak hd felbontású kijelzőkkel szerelt tipusokat láttam ,amit te rendeltél az pdig fhd felbontású...
Sajnos a notikon mindig a spórólás megy igy valószínú hogy csak a "hd felbontáshoz elégséges kábel" van a notiban...az is lehetséges ,hogy az alaplapról is lehagytak filléres alkatrészeket ,hogy ne lehessen cserélni... ezt igy láttatlanban/ vagy laikusként nem lehet észrevenni.
Sajnos tendencia ,hogy a bővítést tüzzel vassal irtják ,igy kényszeritve a népességet ha jobbat akarsz vegyél újat/drágábbat.
Bocsánat a pongyola nyelvért de remélem igy laikusként is érthetőUI:Minnél hamarabb vedd le róla a kijelzőt ,nehogy károsodjon karcolodjon és ne tudd visszaküldeni.
UI2: Bios- és egyébb szöveges módban minden kijelző "kis felbontáson" megy... igy azért jó a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest