- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy fujitsu siemens amilo a1640-essel van problémám. Olyan, mintha túlmelegedne. Aida64-gyel néztem és 38-45°C körül van a proci hőmérséklet, majd néha különösebb processzor-terhelés nélkül felugrik 1 sec alatt 100°C fölé és kikapcsol.
Újrapasztáztam, hűtőt megtisztítottam, de továbbra is fennáll a probléma.
Valóban túlmelegszik, ami lehet amiatt, h 7 éves vagy csak az érzékelője romlott el?
Tudtok valamilyen megoldást javasolni? -
malloc
csendes tag
válasz
Thunderzolee #33584 üzenetére
Igen, kitisztítottam és a kifújt levegő sem meleg.
-
malloc
csendes tag
Van egy öreg Amilo A1640-es gépem, amely eddig olyat produkált, hogy általában pár perc használat után hirtelen felpörgette a ventit, majd kikapcsolt. Újra pasztáztam, de továbbra is fennáll a probléma. Ezután egy win7 telepítés közben is kikapcsolt ilyen módon, azóta nem jut túl a Fujitsu-s indító képernyőn
-
malloc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 éves Amilo A1640-esem. A problémája, h bizonyos időközönként (van, h 3-4 perc, van amikor 30) hirtelen felpörgeti a ventit, majd kikapcsol. Elég langyos levegőt fúj ki, régebben sokkal nagyobb melegedés mellett sem volt ilyen gondja. A ventit portalanítottam és újra pasztáztam a procit is, de továbbra is ez a gond. Van valami ötletetek, h mit próbáljak még meg? Szervízbe nem akarom vinni, annyit nem ér már a gép.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest