- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
malloc #36071 üzenetére
Ha se szó se beszéd nélkül csak úgy 1sec alatt 45fokról megugrik 100fokra úgy hogy különösebben nincs is leterhelve a gép akkor az nem normális, sztem az érzékelővel lesz valami baj! (hűtő bordákat ellenőrizd plusz a venti hűtést) 7éves notinál előfrodulhatnak ilyenek sajna!
megoldást én erre nem tudok ha az alaplapon van az érzékelő akkor nem hiszem hogy lehet javítani, de igazából nem találkoztam még ilyennel, nemtudom, hogy lehetne-e javítani! talán... kérdezz meg más szakembert is erről!szerk: na akkor megjött a válasz, ha tényleg a prociban van az érzékelő akkor egy proci cserét is ki lehet próbálni hátha lesz valami változás!
-
Johnzy
tag
válasz
malloc #36071 üzenetére
Én a processzorban lévő hőérzékelőre tippelek, az jelent az alaplap felé fals értéket, így az óvintézkedésként kapcsol le holott nincs miért. Amennyiben tudsz szerezni egy kölcsön procit, próbáld meg azzal!
Nekem van egy Celeron M540-esem elfekvőben, Pécsen, ha jó az néked! -
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ANNO 1800
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest