- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
ace05
senior tag
Sziasztok
Milyen programmal tudnám megnézni , hogy haldoklik-e a videokártyám vagy a processzorom? Mert az egyik legnagyobb gondom az msi gx701-mel , hogy eddig rendesen ment rajta a GTA IV de az utóbbi egy hónapba azt tapasztalom ,hogy is mondjam néha az épületeket teljesen késleltetve jeleníti meg teljesen (homályosan látszódik utána élesedik), Néha vibrálnak a tárgyak pl.: ha kilövöm az autóm kerekét és cheat programmal megjavítom , a hirdetéssek . És ha nagyon sokáig játszok akkor meg valami hasonló fordul elő mint ebben a videóban : http://www.youtube.com/watch?v=rb4NyqMX7TA
azzal a különbséggel hogy az épületek ablakait látom de az épületeket már nem.
Funmarkot futtattam és semmi baj nem volt vele szerintem azon kívül ,hogy alacsony fpsel ment. Blenderrel csináltam magamnak saját 20th century fox logót és ott a T betűvel baja volt mert néhányszor fekete árnyékszerűséget jelenített meg amikor nem kellet volna
Most akkor hogy döntsem el ,hogy mi a hibás? -
ace05
senior tag
Szeretnék segítséget kérni.Msi gx 701 laptopom van. A pnp képernyő le van tiltva hogy kikapcsoljon a kijelző ha nem használom. Időnként használat közben tized mp elsötétül a kijelző de azonnal visszajön. Most azt tapasztaltam hogy kb 10 mp elsötétült, amikor visszajött a kép azt írta hogy valami gond volt a Nvidia képernyőillesztővel de helyre állt.Előtte 1héttel ezelőtt elaludtam a gép előtt és amikor felébredtem azt azt vettem észre hogy a windows aero kikapcsolt. Most már nagyon halálán van a videókártya? Mert ezeket leszámítva fogjuk rá hogy rendesen működik!
-
ace05
senior tag
Szeretnék segítséget kérni.Az MSI gx701 es laposom elkezdett fura tüneteket produkálni.Múlthét elején kezdődött.Először az oprendszer felállás volt lassú, egyfolytában 100% volt a lemezkihasználtság és csak úgy 5perc volt míg felállt rendszer de még ezután is lassúbb volt a rendszer de újraindítás után már jó volt.Ezután vasárnap rosszabbodott az állapot .Mert hajnali 3 volt és épp az entourage 7 évadjának a feliratát időzítettem a bluray verzióhoz amikor azt vettem észre hogy elkezd ugrálni a vlc és hirtelen megugrik a vinyó hőmérséklete 38C 46C ra . (csak hdsentinel adatokkal tudok szolgálni mert az van fent.A 38 C az hűtőpaddal van produkálva!) Kikapcsoltam egy picit pihetettem .Itt már mondtam magamban hogy megérett egy újratelepítés.Visszakapcsoltam hűtőpad nélkül(mert elmozdult benne a csatlakozója csak reggel csináltam mer mert nem akartam mindenkit felverni) elkezdtem átpendriveozni a dolgaimat a régi laptopomra közben olyat produkált , másolás közben hogy a winchester hőmérséklete felugrott 52 C-ra (49C fölötti hőmérsékletet hűtőpad nélkül csak lecsukott állapotban értem el) és elég lassú volt .Reggel 8ra átmásoltam mindent a régi gépemre és újra telepítettem.Itt pihentettem egy órát . Visszakapcsolásnál előjött hogy lassan kapcsol be ,a lemezkihasználtság 100%, és egy kazán a gép, a winyó hűtőpaddal 45 C produkált nem terhelt állapotban .Azt hogy belassul és a 100% lemezkihasználtság nap végére teljesen abba maradt.Egész éjszakára kikapcsoltam másnap már azt csak azt csinálta hogy még mindig kazán a gép és néha még mindig sok a lemezkihasználtság meg ha valami másolás , behessahlés tehát merevlemez megerőltetésnél
45C felugrott 49 C ra (hűtőpaddal).Ilyet a hiba előtt még melegben sem csinált . A winchester oldalán a gép hűvös(bal, valami hűtőtakaró izé van rajta)) de a jobboldalán a megszokottnál sokkal melegebb.Mi lehet a hiba ?Ventilátor vagy az alaplap kezd behalni?És mielőtt azt mondanátok hogy a meleg miatt ilyen mondanám hogy használtam melegben ami mostanában van de ott ilyeneket nem tapasztaltam! Azt már mondanom se kell hogy játszani nem merek! -
ace05
senior tag
Hát úgy néz ki hogy ma egyfolytában gondjaim vannak.Szétszedtem az MSI gx701 laptopom kijelző részét, mert a zsanérral kellet szarakodnom!Mikor végeztem az összerakásnál voltak gondjaim itt lehet hogy túl erősen megnyomtam az lcd panelt.Mikor sikerült összerakni utána egy vizes szivaccsal lemostam a kijelzőjét majd megtöröltem papírtörlővel.Mikor bekapcsoltam egy szögletes folt fogadott . Meg ijedtem kikapcsoltam elmentem egy kis időre majd amikor bekapcsoltam azt láttam hogy halványabb a folt meg csíkok tűntek el.Ez a folt el fog tűnni? És mit csináltam vele?
A másik szeretném megnézni a Chuck 3ds epizódját.Bluray 720pben szedem le.Jó lesz hozzá az a szemüveg amit még a Kémkölykök 3d dvdhez adtak?
-
ace05
senior tag
Mondok egy példát, tegnap használtam az akkut ,feltöltöttem teljesen a gépet egész éjszakára bekapcsolva hagytam aztán amikor dél körül ránézek a gépre látom hogy 98 % töltöttség!A battery meter win7 minialkalmazás szerint a maximum charge az 2500mAh körül volt .Aztán jött ez töltöttség csökkenés 98% ra párszor én meg nem foglalkoztam vele.De amikor teljesen lemerítettem aztán meg feltöltöttem akkor már a max charge 2263 mah volt!A töltő vagy az akku kezd elhalni?
-
ace05
senior tag
Miért van az hogy ha töltőre van dugva az MSi laptopom akkor egy idő után a töltötsége lecsökken 98% ra?Ezt megcsinálta már párszor úgy hogy 2500 ról 2200 ra csökkent a feszültsége!
-
ace05
senior tag
Hello
MSI GX701-095hu laptopom van .Mostanában ha Firefox 4.0 alatt valami flash vagy java silverlight vagy valami ezekhez hasonló megy akkor maxon megy a proci .Ilyenkor persze a proci hűtő rendesen felpörög.De azt veszem most észre hogy alapból maxon megy a proci firefox alatt .CCleanert futtattam de még utánna is ezt csinálja mi a baja a gépemnek? -
ace05
senior tag
Egy Msi GX701 095 hu laptopom van azt szeretném megtudni hogy milyen programmal nézhetem meg hogy integrálva van e a videókártya ,mert szeretnék venni bele egy 1gb gddr5 videókarit!
-
ace05
senior tag
Kösz a választ akkor keresek másik drivert rá!
-
ace05
senior tag
Valaki megtudja mondai hogy mit jelent ez a kékablakhiba már harmadszorra dobjaki a laptopom(MSI 701x 95hu)Talán a videokártya hibás mert pár drivertől már megbolondult a gép.A videokártya Nvidia 9600m gt.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: a
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF80002FE8477
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\012811-23103-01.dmp
C:\Users\-\AppData\Local\Temp\WER-1806631-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
: -
ace05
senior tag
Hello most vettem egy használt msi g701x 095 laptopot.Az a bajom vele hogy nem tudom kikapcsolni a kijelzőt amikor akarom.Pl total commander ultima prime kikapcsolás/monitor kikapcsolás pont ,kikapcsolja ár másodpercre de aztán megint visszajön a kép.Ugyan ez a probléma ha a MonitorES programot használom megnyomom a billentyű kombinációt pár mp re kikapcsol aztán visszajön .Sőt ha nem használom akkor se kapcsolja ki a kijelző magát!Pedig beállítottam hogy kikapcsoljon valaki tudna segíteni mert így nem hagyhatom éjszakára bekapcsolva hogy töltsön!Win7 64 bit verzió van rajta!
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest